Friday 13 February 2015

RAJA BOMOH 'MAIN GOLF' DEPAN PENJARA SG BULOH NAK HALAU HANTU RAYA KACAU ANWAR..HO ALOH.!!!


Sungai Buloh – Individu yang mengelarkan dirinya sebagai Raja Bomoh Malaysia mendakwa ada pihak-pihak tertentu cuba mengunakan ilmu hitam untuk membunuh Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

KEDIAMAN MENTERI BESAR PERAK DALAM BAHAYA ???


IPOH – Tapak baharu diperlukan bagi membina kediaman rasmi menteri besar memandangkan kawasan sedia ada seluas hampir 5.6 hektar yang terletak di tengah pusat bandar, tidak lagi selamat.

SELEPAS ALLAHYARHAM NIK AZIZ DIKEBUMIKAN........


MEMINJAM kata-kata dari seorang sahabat.... Macam macam cerita khurafat dan syirik hari ini..
Ada kata nampak malaikat turun solatkan jenazah Allahyarham Tuan Guru Datuk Nik Aziz , ada nampak malaikat menangis masa mandi jenazah, ada kata nampak penuh kalimah Allah kat langit kat Pulau Melaka, ada kata kucing pun ikut pergi hantar jenazah, ada kata awan mengikuti jenazah sampai ke kubur, ada kata tanah kubur jadi wangi sebau kasturi dll.....

NIK AZIZ DIKEBUMIKAN BERSEBELAHAN PUSARA BAPA


KOTA BAHARU: Jenazah Allahyarham bekas Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat selamat disemadikan di Tanah PerkuburanIslam Pulau Melaka di sini hari ini.

AWAS !! BEBOLA IKAN DI PASARAN TEMPATAN DI CAMPUR PLASMA DARAH BABI !!!


KUALA LUMPUR – Pengguna beragama Islam dinasihatkan supaya tidak membeli dan memakan bebola ikan yang kebanyakannya dijual di pasaran kerana dikhuatiri mengandungi plasma darah haiwan termasuk babi.

FOTO : JENAZAH BEKAS MENTERI BESAR KELANTAN NIK ABDUL AZIZ NIK MAT


Sekeping gambar yang bakal diratapi penyokong Arwah TG Nik Aziz Nik Mat yang baru meninggal dunia pada jam 9.45malam tadi.