Tuesday 16 July 2013

DAP TAJA PASANGAN PORNO MAKAN BABI HINA ISLAM...???


Bung Mokhtar tuduh DAP taja pasangan blogger seks!!

KUALA LUMPUR : Dewan Rakyat hari ini kecoh berikutan kenyataan oleh anggota parlimen Kinabatangan (BN) Datuk Bung Mokthar Radin yang mendakwa DAP telah menaja pasangan blogger seks, Alvin Tan dan Vivian Lee.

WANITA VIETNAM MENDOMINASI PELACURAN DI MALAYSIA

Hiasan

KUALA LUMPUR - Sejumlah 12,434 wanita daripada pelbagai negara ditahan sepanjang tahun lepas kerana terlibat dalam kegiatan pelacuran di negara ini.

GEMPAR !!! KANAK-KANAK LELAKI 7 TAHUN DILIWAT RAKAN BERUSIA 11 TAHUN...!!!

Seorang kanak-kanak lelaki berusia tujuh tahun mendakwa diliwat rakan dalam kejadian di sebuah rumah di Cheras, di sini, kelmarin.

DI PAKISTAN - KANAK-KANAK HINA ISLAM PUN KENA PENJARA...... DI MALAYSIA...???


Di Islamabad, Mahkamah Pakistan menjatuhkan hukuman penjara seumur hidup terhadap seorang kanak-kanak lelaki Kristian atas tuduhan menghantar mesej yang menghina Islam. Kanak-kanak itu turut dikenakan denda sebanyak RM6,000.

GEMPAR !! 'BATU' BERDARAH DAN MEMPUNYAI ORGAN DALAMAN


Batu yang hidup mungkin di anggap mitos apabila batu semakin membesar dijumpai, tetapi satu batu ini benar-benar satu makhluk yang menyerupai "batu". Dimana dalam bahasa saintifiknya dikenali sebagai Pyura Chilensis, namun masyarakat tempatan menggelarnya sebagai "Gnarly". 

SHEN YEE AUN (SYA) : DAP HIPOKRIT, RASUAH PALING CEPAT DI DUNIA..!!!


Ketika berusia belasan tahun, Shen Yee Aun (SYA) sudah berkecimpung dalam arena politik khususnya DAP.

Selepas memasuki Universiti Malaya, SYA sudah menjawat jawatan sebagai Setiusaha DAP, Taman Gembira, Klang, Ketua Pemuda DAP Klang dan Setiausaha Pemuda DAP Kebangsaan.

Apabila kita muda, kita mudah terikut-ikut dengan idealisme DAP, katanya ketika ditemui AIDC di Petaling Jaya, 6 Julai 2013.

REMAJA CINA HINA ISLAM DICULIK, DIBOGEL, BADAN DICONTENG PERKATAAN YANG SEPATUTNYA..!!!!

saya hina islam2

Penjaga cybercafe, Ng Mun Tatt, 24, diculik di hadapan sebuah restoran di Taman Sri Muda, Shah Alam, oleh lapan lelaki dipercayai berbangsa Melayu dengan menaiki sebuah kereta jenis Toyota Alphard.