Thursday 23 October 2014

ANJING DIJADIKAN SENJATA UTAMA UNTUK HINA UMAT ISLAM....


SELEPAS kempen Touch a Dog pada hari minggu baru lalu dengan menjadikan wanita bertudung sebagai objek utama menghalalkan anjing kepada mereka.... Namun puak-puak yang DENGKI dengan Islam ini masih tidak puas hati. Hari ini mereka masih juga gunakan anjing untuk membuat provokasi terhadap Islam. Cuma kali ini bukan kempen menyentuh, memeluk, membelai atau mencium anjing tetapi memakaikan anjing dengan jubah dan serban berwarna putih !!!

SUBSIDI RON 95 YANG BERBEZA UNTUK SI KAYA DAN SI MISKIN... APA NI ???


Sebentar tadi Kerajaan mengumumkan akan memperkenalkan satu mekanisme baru pemberian subsidi bagi harga jualan petrol R0N 95 mulai Jun 2015.

Menurut Timbalan Menteri Kewangan, Datuk Ahmad Maslan, harga jualan petrol RON95 bagi golongan berpendapatan tinggi adalah mengikut harga pasaran mulai Jun tahun hadapan.

'WANITA PEDANG SAMURAI' LARI DARI HOSPITAL SELEPAS BERSALIN


Wanita yang pernah didakwa terbabit dengan kejadian amuk di Kompleks B Jabatan Perdana Menteri (JPM), Muhdalena Ahmad, 30, (gambar),  dipercayai melarikan diri dari Hospital Sultanah Aminah (HSA) di sini, pagi tadi.

MARINA MAHATHIR ANGGAP KECAMAN TERHADAP PENGANJUR TOUCH A DOG SEBAGAI MEMALUKAN AGAMA !!!


Ketika ramai pihak tampil mengecam tindakan penganjur dan juga peserta program memegang anjing baru-baru ini, aktivis sosial kontroversi, Datin Paduka Marina Mahathir telah menongkah arus apabila dilihat seolah-olah cuba mempertahankan acara tersebut dengan menyalahkan beberapa pihak yang lantang mengecam program tersebut.

PELAKU DALAM VIDEO LUCAH BUKAN USTAZ AZHAR IDRUS ???


Kuala Terengganu: Penyebaran video lucah di laman sosial yang kononnya mengaitkan pendakwah dan penceramah terkenal, Ustaz Azhar Idrus (UAI) hanyalah niat jahat pihak tertentu untuk menjatuhkan golongan ulama di negara ini.

(VIDEO) : KENAPA AGAKNYA DS ROSMAH BERKELAKUAN BEGINI TERHADAP SUAMINYA ???


UMUM mengetahui, Datin Seri Rosmah Mansor sering menjadi bahan sasaran fitnah dan segala perlakuannya tidak pernah lepas dari kanta mata umum terutamanya 'musuh' politik suaminya. Baru-baru ini sebuah Video aksi Datin Seri Rosmah Mansor menyenggol bahu Datuk Seri Najib Razak dalam satu majlis rasmi bersama pemimpin Indonesia menjadi viral dilaman sosial dan mendapat kritikan hangat orang ramai.

USTAZ IQBAL DAN MAIS DIPERDAYA... ???


KELMARIN... Ustaz Iqbal telah memberi penjelasan tentang program Touch a Dog tu di mana beliau dijemput untuk menyampaikan ilmu di sana. Ya, beliau mangsa keadaan, dan sendiri tak setuju dengan perbuatan bodoh melayu Islam yang peluk belai cium anjing di sana. Baca penjelasan Ustaz DI SINI...

VIDEO S*KS USTAZ AZHAR IDRUS ADALAH GAME LUCAH JENTERA CYBER PUAK PAKATAN HARAM JADAH ???!!!


Satu video Iucah dengan individu mirip pendakwah bebas terkenal, UAI pula kini tersebar di media sosial. Sebuah blog beralamat 1cilipadi.blogspot.com memuatnaik gambar-gambar screenshot video itu dengan tajuk "Ustaz mu tunggu Video datang!".