Monday 20 October 2014

HAMBEKKKAUU !!! KEDAI MAKAN CHARGE GST 6%, PEKERJA DITUMBUK PELANGGAN !!!


KUALA LUMPUR – Seorang pekerja kedai makan di Kampung Bharu ditumbuk apabila pelanggan kedai itu tidak berpuas hati kerana dikenakan caj tambahan sebanyak enam peratus.

'TROLL' ADALAH JENAYAH INTERNET OLEH MEREKA YANG PENGECUT !!!


Dunia sekarang semakin lama semakin mendapat perhatian oleh penggemar-penggemar laman sosial. Kini, semakin ramai yang bertindak menjadi juri di laman-laman terkemuka seperti facebook , twitter dan sebagainya lagi . Dari hari ke hari, ada sahaja manusia yang tidak henti-henti menghantar ‘troll’ bagi menjatuhkan seseorang.

PEMIMPIN BUDDHA TERKENAL THAILAND DITAHAN HINA INSTITUSI DIRAJA


Terbaru, seorang pemimpin Buddha yang paling menonjol di Thailand telah ditahan selepas aduan jenayah mengenai komen beliau yang terlampau tentang seorang raja Thai yang meninggal dunia lebih dari 400 tahun yang lalu.

TMJ TUNKU ISMAIL AKHIRI ZAMAN BUJANG JUMAAT INI


Tunku Mahkota Johor Tunku Ismail nikah jumaat ini

JOHOR BAHARU: Tunku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim, 30, bakal menamatkan zaman bujangnya Jumaat ini apabila melangsungkan pernikahan dengan Cik Khaleeda Bustamam, 21.

ORANG ISLAM BERPESTA PELUK DAN BELAI ANJING !!!
Bersikap ihsan kepada haiwan sememangnya satu tuntutan dalam Islam termasuk berlaku ihsan ke atas Anjing. Telah terbukti di dalam hadith yang sahih seorang pelacur tua telah dimasukkan ke dalam syurga kerana memberi minum seekor anjing yang kehausan.

(VIDEO) : PENANGAN TUMBUKAN PADU SEORANG WANITA, LELAKI PARAH ALAMI GEGARAN OTAK !!!


Seorang lelaki di tumbuk oleh seorang wanita di jalan-jalan di timur Kazakhstan cuba tawar-menawar untuk pehikmatan s*ks- wanita itu terpana oleh cubaan tersebut.