Friday 12 December 2014

ISLAM ANWAR IBRAHIM KINI HANYA PADA NAMA SAHAJA.. ???


Penarikan darjah kebesaran gelaran Datuk Seri oleh Sultan Selangor pada 3 November lalu membuatkan Ketua Umum Pembangkang, Anwar Ibrahim semakin celaru dan berserabut pemikirannya.

KENAPA BEKAS DUTA MALAYSIA DI BELANDA HANYA BERMINAT NAK HAPUSKAN ISMA DAN PERKASA ???


Sinchew Daily melaporkan, bekas duta Malaysia ke Belanda Noor Farida Ariffin (bawah) membidas dua NGO itu kerana melakukan serangan peribadi, bukan berdebat mengenai perkara dibangkitkan dalam surat itu. 

NIZAR JAMALUDDIN TUDUH KUISAS BEROPERASI SECARA 'HARAM' !!!


IPOH : Pengerusi Jawatankuasa Pendidikan, Sains, Alam Sekitar dan Teknologi Hijau, Datuk Dr Muhammad Amin Zakaria menafikan tuduhan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Changkat Jering, Nizar Jamaluddin berkenaan Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS) kini beroperasi di bawah enakmen yang tidak sah.

IBU PEMAIN BOLASEPAK NEGARA TIPU TIKET PENERBANGAN KE BRUNEI


KUALA LUMPUR : “Sepatutnya harga tiket penerbangan untuk enam orang hanya RM2,700, tetapi melonjak sehingga RM5,500 gara-gara helah wanita itu,” kata wanita mahu dikenali sebagai Pairus, 41, yang mendakwa ditipu dalam urusan membeli tiket penerbangan ke Brunei.

9 LELAKI BELASAH PENYOKONG VIETNAM DIREMAN 5 HARI


SHAH ALAM : Seramai sembilan lelaki yang dipercayai terbabit dalam keganasan bola sepak di Stadium Shah Alam ketika perlawanan separuh akhir Piala Suzuki AFF 2014 antara Malaysia dan Vietnam ditahan reman selama lima hari bermula hari ini.