Sunday 21 October 2012

HARGA ROKOK NAIK LAGI.....
KUALA LUMPUR – British American Tobacco Malaysia (BAT Malaysia) hari ini mengumumkan kenaikan harga rokok tertentu berkuatkuasa esok.

10 PASANG MATA PALING MENGGODA SELEBRITI TERKENAL DUNIA

 ANDA DAN KITA SEMUANYA .... pastinya ingin memiliki sepasang mata yang cantik, menarik dan menggoda. Malahan bukan sekadar mata, tetapi dari hujung rambut hinga ke hujung kuku.
Zaman cyber yang serba serbinya sangat moden dan canggih ini, ramai di kalangan wanita menggunakan contact lense untuk memperindahkan mata mereka.

Tahukah anda, ramai selebriti dunia memiliki mata cantik tanpa bantuan contact lense ataupun pembedahan...

BERIKUT DIPAPARKAN 10 YANG DIKATAKAN PALING CANTIK...


KE - 10.  CHARLIZE THERON


Matanya nampak sangat seksi dan tajam ketika berlakon dalam filem monster Aeon Flux...

TAHNIAH !! ZULFAHMI TEMPAT KE-2 GP MALAYSIA


Zulfahmi catat sejarah raih podium Moto3


MuhdAfiqSyazwan!.... SUDAH TERJUN KLCC KE BELUM..????


Telah berlangsungnya perlawanan akhir Piala Malaysia musim 2012 di antara pasukan Kelantan dengan Angkatan Tentera Malaysia (ATM), malam tadi. Sebagaimana yang semua orang telah tahu, sama ada yang menyaksikannya di Stadium Shah Alam atau mengikutinya melalui siaran langsung di peti televisyen masing-masing atau sekadar mendengar cerita dari rakan-rakan, Kelantan telah menjadi juara piala tersebut buat kali kedua dalam tempoh 3 tahun, dan malam tadi telah menewaskan pasukan ATM itu dengan jaringan 
3 - 2.

So, now... MuhdAfiqSyazwan tu dah terjun KLCC ke belum? Teman rasa kalau sudah, tentu heboh dah di laman-laman media sosial ni atau sekurang-kurangnya tentu beritanya dah masuk tv.

EKSKLUSIF !!! TERGEMPAR !!! FARAID vs 'BACK-DATED' DALAM HARTA WARISAN SULTAN..!!!!

Gambar hisan


Beberapa hari lalu,  secara tidak sengaja teman telah ditemukan dengan sebuah blog baru yang teman rasakan cukup 'JANTAN' dengan paparan artikel-artikel yang tulin dan tersendiri...

Teman ingin kongsikan di sini, satu artikel yang turut dikomen sebagai >>> Bersyukur kehadrat Alah, menjadikan saudara sebagai seorang yang berani melawan kezaliman penipuan seorang Sultan, 600 tahun berlalu muncul lagi manusia hebat seperti Hang Jebat.  Saya suka blog Tuan kerana nampak "jantan" dan ikhlas.

Berikut sebahagian petikan dari artikel tersebut :

Dikala seluruh rakyat Negeri Johor sedang sibuk mengadakan tahlil-tahlil di masjid dan surau...........

FOTO SEKSI SURIANI..... PELANDUK YANG JADI MANGSA...!!!!

Heboh dalam portal hiburan terkenal tanahair beautifulnara.com sekarang ini mengenai gambar-gambar superduper hot pengacara popular RTM....SURIANI ABDUL RAHMAN, yang sedang berjalan (dalam hutan) dengan hanya memakai coli dan berseluar pendek sependek-pendeknya!
Macam biasa.... macam lain-lain selebriti yang dah kantoi (ada jugak yang memang superimpose), empunya badan menafikan dan mulalah PELANDUK dijadikan sasaran.

SURIANI dipetik sebagai berkata :  Saya ambil berat hal pemakaian dan imej. Saya tidak akan berpakaian seperti itu di khalayak ramai atau merakam gambar dalam keadaan begitu. Jika dilihat dengan teliti, Individu dalam gambar itu bukan saya. Mungkin juga ia hanya pelanduk dua serupa.

NAK TENGOK LAGI GAMBAR-GAMBAR HOT SURIANI..... JOM KLIK SINI

4 PUSAT WARISAN DUNIA ADA DI MALAYSIA

Kini Malaysia mempunyai 4 World Heritage Sites yang diiktiraf UNESCO iaitu Bandar Melaka , George Town, Gunung Mulu National Park di Sarawak,  Taman Kinabalu di Sabah. dan yang terkini Lembah Lenggong.
Lembah Lenggong adalah bandar archaeology yang penting di Perak. Lembah Lenggong diletakkan dalam senarai ke 953 di dunia.
Antara info menarik mengenai tempat ini adalah penemuan rangka tertua di Malaysia yang lebih dikenali sebagai Perak Man. Ia ditemui pada tahun 1991 dan rangkanya dikatakan berusia 11,000 tahun.
1.  BANDAR MELAKA

BLOG PUAK HALUAN KIRI FITNAH PM..!!!! CELAKO....CELAKO...CELAKO..!!!


DS @NajibRazak Difitnah Lagi Oleh Media Pro-Anwar Tapi Kantoi All-Time!!

Seperti yang kita sudah sedia maklum, media alternatif pro-pembangkang kerap menabur fitnah dan kerap lagi dibuktikan pembohongan mereka.

DS Najib Razak sering dijadikan mangsa fitnah sehinggakan kita tertanya-tanya, apakah mereka itu tidak takut dengan dosa yang mereka tanggung kerana mencipta dan menabur fitnah?

Di bawah adalah contoh terbaru fitnah terhadap Najib Razak dan kali ini, sukan pun mahu dipolitikkan oleh pemfitnah pembangkang. Gambar di bawah telah di photoshop oleh mereka dengan tanpa malunya, kononnya terdapat kain rentang yang tertera nama Najib.