Sunday 11 May 2014

GEMPAR !!! BENDASING 'MELOYAKAN' DI DALAM SUSU KOTAK DUTCH LADY !!!


Baru-baru ini tersebar beberapa keping gambar kandungan pelik di dalam kotak susu Dutch Lady di media sosial. Pengadu mendakwa kandungan meloyakan itu ditemui di dalam peti sejuk beliau setelah 4 hari dibuka. Baca pendedahan beliau dalam gambar dibawah:

PEMILIHAN PKR CABANG SHAH ALAM TEGANG KERANA 'BUNGA RASUAH' !!!


Yaakob (kanan) ketika menegur Rodziah yang mengedarkan kuntuman bunga di pintu masuk Dewan Teratai, Seksyen 19, Shah Alam, hari ini. - Foto Sinar Harian oleh JANATUL FIRDAUS YAACOB
SHAH ALAM - Pemilihan PKR Cabang Shah Alam kecoh apabila Calon Ketua Cabang, menegur lawannya, Rodziah Ismail yang mengedarkan bunga di pintu masuk Dewan Teratai, Seksyen 19, sebentar tadi.

TERESA KOK BONGKAR MUSLIHAT PAS MAHU LAKSANAKAN HUDUD !!!

Presiden PAS telah pun mengeluarkan kenyataan media ( Lihat di sini  ) bahawa parti tersebut telah menarik balik hasrat untuk memperjuangkan hudud. Bukan itu sahaja, sebelumnya Teresa Kok sendiri telah 'mengaibkan' PAS dengan membongkar muslihat PASyang bersungguh-sungguh untuk melaksanakan hukum tersebut. Siapa sebenarnya yang menghalang PAS??? Fikirlah sendiri....!!! HUDUD : KENYATAAN MEDIA PRESIDEN PAS KERANA TAKUTKAN DAP !!!


PAS bersandiwara..???

PENGARAH WANITA TERKENAL KEMARUK JANTAN.... MINTA BAKAT BARU LELAKI TUNJUK ALAT SULIT DI SESSI UJIBAKAT !!!


Macam biasa... Soseh Soseh @ Harian Metro pasti ada gossip panas setiap minggu. Kali ini mengenai seorang pengarah wanita yang dikatakan cukup terkenal di negara ini meminta seorang bakat baru lelaki supaya menunjukkan alat sulitnya di dalam satu sessi ujibakat... Wajar ke????

“ANWAR TIDAK BODOH DAN TIDAK BERSENDIRIAN.... BELIAU BIJAK DAN KUAT.... SEPERTI SYAITAN !!!!" - YUKTES VIJAY … Seperti syaitan ..,”katanya lagi.


Datuk Seri Anwar Ibrahim mempunyai hubungan dengan CFR (Council on Foreign Relations) adalah punca utama Yuktes Vijay meninggalkan mentornya itu.

MUSLIMAH PAS BERTUDUNG LABUH JADI PELACUR KELAS ATASAN ???

Gambar hiasan


Mohd Radzi Othman samakan muslimah bertudung labuh yang sertai himpunan 1 Mei hari itu sebagai pelacur kelas atasan.

Berikut kat bawah jawapan MAZA membidas pendapat tersebut :