Tuesday 24 June 2014

TAJUDDIN RAHMAN AKAN SAMAN RAFIZI ???


ADAKAH benar dakwaan PKR yang disiarkan oleh Astro Awani itu ?  Awas! Jika tidak benar maka ianya dianggap FITNAH dan Timbalan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Tajuddin Rahman boleh menghantar notis saman terhadap Rafizi dan Astro Awani.

DOKUMEN PERUBATAN SCHUMACHER KETIKA KOMA DIJUAL SECARA ONLINE


DOKUMEN laporan perubatan milik lagenda Formula 1 (F1), Michael Schumacher ketika sedang koma dilaporkan telah dicuri dan dijual secara dalam talian (online).

KISAH SEBENAR LOLA DI SEBALIK ANAK OKU, MUHAMMAD FIRDAUS .... APA KATA ANDA ???


Seorang pengguna media sosial Facebook di dalam statusnya telah meminta kepada sesiapa sahaja yang mengikuti kisah-kisah dan perkembangan mengenai anak OKU yang ditemui dalam keadaan 'menyayat hati' agar tidak terus-terusan mengeluarkan tuduhan-tuduhan kesat dan tidak bertanggungjawab terhadap ibu kandung kanak-kanak itu yang 'famous' dipanggil Lola.

HANYA THE HERRALD DI LARANG GUNA KALIMAH ALLAH.... LAIN-LAIN PENERBITAN...???


SEMALAM, selepas keputusan Mahkamah Persekutuan  diumumkan, ramai yang bersorak gembira dengan bersyukur kononnya kita telah menang.

3 PELAJAR PEREMPUAN 'PAILANG' BELASAH RAKAN SEKOLAH DIDAKWA... KASI POTONG!!!


KOTA SAMARAHAN: Tiga pelajar perempuan dari sebuah sekolah menengah di Asajaya yang menggelar diri mereka ‘pailang’ akan mengetahui nasib mereka pada 11 Julai depan selepas mengaku bersalah atas tuduhan mendatangkan kecederaan dengan sengaja ke atas seorang pelajar tingkatan tiga dari sekolah sama.