Sunday 15 November 2015

(VIDEO) - DAH BEBERAPA KALI MINTAK TUKAR SEKOLAH TAPI TIDAK DIENDAHKAN.... AKHIRNYA KENA BULI SECARA 'BERJEMAAH' ....


MELAMPAU! Itulah yang boleh dirumuskan daripada rakaman video memaparkan seorang murid sekolah dibuli yang kini menjadi viral di laman sosial.

(FOTO) - PESAWAT RINGAN PIPER PA-32 TERHEMPAS DI PANGKOR, SEMUA PENUMPANG SELAMAT


Sebuah pesawat ringan persendirian dipercayai jenis Piper PA-32 yang membawa empat penumpang termasuk juruterbang dan seorang wanita terhempas di tepi pantai Kampung Tersusun, Teluk Dalam, Pulau Pangkor, Ahad.

TAHNIAH DATUK LEE CHONG WEI, JUARA TERBUKA CHINA 2015 KALAHKAN PEMAIN CHINA

Chong Wei Juara Terbuka China, Tundukkan Pemain No. 1 Dunia

JAGUH badminton perseorangan negara, Datuk Lee Chong Wei menewaskan pemain No.1 dunia Chen Long pada saingan akhir Terbuka China 2015 di Haixia Olympic Sports Center, Fuzhou, Ahad.

PORTAL DAN BLOG PEMBANGKANG PASTI BENCI DENGAN BERITA INI....


Laporan di atas sudah pasti tidak akan disiarkan oleh portal-portal pembangkang an akan disembunyikan oleh pemimpin-pemimpin pembangkang.

Anda baca : 

PENGGAL KEPALA LEPAS GADUH DAN BAWA LARI SEJAUH 220 KM


IPOH: Polis menahan seorang pemandu lori selepas disyaki terlibat dalam kes pembunuhan di Jalan Kampung Batu 4, Slim River dekat Tanjung Malim berikutan penemuan mayat seorang lelaki di dalam longkang tanpa kepala awal pagi Jumaat.

4 PELAJAR SM ISLAM HIRA CEDERA PARAH BAS LANGGAR BELAKANG TRELER

basrempuh_transformed
ANGGOTA Polis, anggota Bomba dan Penyelamat dan petugas LPT 2 menjalankan kerja menyelamat apabila sebuah bas persiaran yang membawa 54 pelajar bersama tujuh guru pengiring terlibat dalam kemalangan di kilometre 292.2 Lebuh Raya Pantai Timur LPT 2 dekat Kerteh, bas yang dinaiki melanggar belakang lori treler lebih kurang jam 2.15 tadi. – Foto ROSLI ILHAM/SHAMSUDIN HUSIN.