Friday 14 November 2014

KERAJAAN PULANGKAN BIBLE YANG DIRAMPAS JAIS KEPADA PERSATUAN BIBLE MALAYSIA

Pertama sekali kami ingin mengucapkan jutaan tahniah dan syabas kepada MB Baru Selangor, Azmin Ali diatas tindakan pantas beliau dengan memastikan bible yang dirampas pada Pada 2 Januari 2014 yang lalu dipulangkan kepada Persatuan Bible Malaysia.

( VIDEO ) : FERI PENUMPANG DUTA FERI TERBAKAR DI JETI PANGKOR


Sebuah feri penumpang Duta Feri dikhabarkan terbakar di Jeti Pangkor pagi tadi.  Feri yang belum memulakan jadual perjalanan hari ini itu terbakar di bahagian hadapan dan tiada mangsa terlibat. Sehingga berita ini dipaparkan, masih tiada info lanjut yang admin perolehi.

REMAJA PASANG BEBOLA BESI PADA KEMALUAN UNTUK MEROGOL !!!

Mohamad Fadzlie (kanan) dan Mohd. Khairiell Idzham berjalan keluar dari Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur semalam.
KUALA LUMPUR : Keterangan seorang wanita Vietnam mengatakan dia terpegang satu objek keras pada kemaluan lelaki yang merogolnya ketika sesi kawad cam dapat mengheret pemuda itu ke muka pengadilan sekali gus membuatkan tertuduh mengaku salah atas tuduhan tersebut.

JURI TIDAK TELUS PUNCA AWIE ENGGAN SERTAI MUZIK-MUZIK 29 ???


PETALING JAYA : Penyanyi Awie menjelaskan keengganannya menyertai separuh akhir Muzik-Muzik ke-29 (MM29) walaupun lagunya dicalonkan kerana tidak percaya dengan proses penghakiman yang disifatkannya sebagai tidak telus.

JAWAPAN MENGAPA ISLAM TIDAK MENGHORMATI NAFSU SEORANG PEREMPUAN YANG TERPERANGKAP DALAM JASAD LELAKI ???


SAYA ditanya, “Mengapa Islam tidak menghormati nafsu seorang perempuan yang terperangkap dalam jasad lelaki?”

Di sini saya ingin menjawab secara logikal. Maka, saya tanya balik, “Mengapa kamu tidak menghormati jasad lelaki yang terperangkap dalam genggaman nafsu perempuan itu?”