Friday 9 May 2014

TOP 10 NEGARA PALING TINGGI HUTANG DI DUNIA..... MALAYSIA DI KEDUDUKAN KE BERAPA ?????

The world's biggest debtor nations

With data from the International Monetary Fund (IMF), here are the top 10 industrialized world countries that are drowning in federal debt based on their gross national debt to GDP ratios.

BETUL KE KOTA MEKAH DILANDA BANJIR TERUK ???

Gambar Tersebar Di Internet, Makkah Dilandar Banjir?

Berpuluh-puluh kenderaan dan banyak kediaman serta premis perniagaan di kota Mekah didakwa rosak teruk selepas bandar suci umat Islam itu dilanda hujan lebat selama dua jam pada lewat malam semalam dan ia hampir melumpuhkan sistem pengangkutan di barat Arab Saudi.

HUDUD : SULTAN BRUNEI BIDAS 'BERAPI' SEGALA TOHMAHAN !!!


ANCAMAN HUDUD – SULTAN BRUNEI BERTEGAS & PULANGKAN PAKU BUAH KERAS

Pelbagai propaganda di ada-adakan oleh pelbagai pihak khususnya media barat untuk mencabar dan melemahkan semangat DYMM SULTAN BRUNEI DARUSSALAM dalam usaha memartabatkan Hudud. Antaranya ialah ugutan untuk memboikot hotel milik baginda, bahkan ada yang tampil mengaku sebagai penzina kepada adinda baginda dengan tujuan kononnya untuk mengaibkan.

PELAKON WANITA JELITA BELUM KAHWIN BANGGA CERITA AKSI MENGAWAN BERSAMA TEMAN LELAKI !!!!!!


Segelintir artis Malaysia sekarang budaya hidupnya saling tak tumpah seperti artis Barat. Baik lelaki dan wanita, apabila bercerita bab seks tak ‘cover’ langsung! Kadang-kadang SS rasa malu dan segan.

BARACK OBAMA PERLI CNN !!!


WASHINGTON 9 Mei : 
Presiden Amerika Syarikat (AS), Barrack Obama telah menggamatkan para wartawan dan pengamal media apabila mengeluarkan kenyataan sindiran pedas terhadap rangkaian media terkenal, CNN yang antara lainnya merujuk laporan lawatan rasmi beliau di Malaysia.

INILAH WAJAH WANITA AMERIKA YANG PERNAH MELAKUKAN HUBUNGAN INTIM BERSAMA SULTAN BRUNEI ???!!!


Di kala kebanyakan negara Barat menentang keras pelaksaan hukum Hudud yang bakal dilaksanakan Brunei Darussalam, timbul pula cerita baharu di mana seorang wanita tampil membuat pendedahan bahawa dia pernah menjalinkan hubungan sulit dengan Sultan Brunei, Sultan Hassanal Bolkiah.

MANSUH RUANGAN BANGSA : MENTERI DI JPM MOHON MAAF..... LAIN KALI CAKAP GUNA OTAK !!!


SHAH ALAM: 
Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Joseph Entulu Belaun hari ini memohon maaf atas kekeliruan yang timbul berikutan laporan tentang pengguguran ruangan kaum dalam borang rasmi kerajaan yang tidak memberi nilai tambah.