Sunday 15 June 2014

LUAHAN HATI PAK NIL SEMPENA HARI BAPALUAHAN ditujukan kepada ayah Pak Nil yang telah kembali kerahmatullah....Al-Fatihah...

Ayah, Anil nak ucapkan Selamat Hari Bapa untuk ayah yang sangat Anil sayang. 

Memang ketika2 seperti ini menyebabkan Anil terlalu rindu pd Ayah. Walaupun Ayah pernah marah tapi percayalah herdikan Ayah itulah yang Anil syukuri. 

ASTRO AWANI SENGAJA MALUKAN JAKIM ???


Astro Awani membuat tajuk berita songsang bahawa Penolong Pengarah Kanan, Bahagian Hub Halal, Jakim, Muhammad Naim Mohd. Aziz yang hadir memberi penerangan mengenai isu berkaitan kontroversi coklat Cadbury (kanan) enggan turut serta dalam sesi “Makan Cadbury Bersama Aktivis Media Sosial dan Pengguna Islam.”

SERAM..!!! 'PENUNGGU' PONDOK TOL LEBUHRAYA LEKAS TONJOLKAN DIRI .... !!!


Kalau tak silap pandang.. gambar di atas adalah dari CCTV.... Gambar yang memaparkan imej wanita berambut panjang dan berbaju putih sedang 'lepak' di pondok tol lebuhraya LEKAS itu telah menjadi viral di laman sosial. Sama ada memang gambar original atau hasil edit golongan bijak pandai, admin tidak dapat mempastikan  kesahihannya.... Wallahua'lam.

AWAS !!! LAMAN WEB KARIKATUR MENGHINA ISLAM DAN WANITA BERTUDUNG !!!


DIPERCAYAI terdapat sebuah laman web lucah yang berasal dari negara seberang semakin tersebar di kalangan remaja tempatan yang terpengaruh melayari laman tersebut.

PELIK : LELAKI TERCEKIK HP DIKEJARKAN KE HOSPITAL

Lelaki Menderita Tercekik Telefon Bimbit Di Afrika Selatan

Yang ni memang pelik....Berlaku di Afrika Selatan. Satu rakaman video dimuat naik di Internet menunjukkan sepasukan kakitangan perubatan berusaha mengeluarkan objek besar – yang kemudian dikenal pasti sebagai telefon bimbit – dari tekak seorang lelaki malang.