Saturday 21 September 2013

BERBAJU KURUNG DAN ANDA AKAN JADI SASARAN PEROGOL


Wanita yang memakai baju kurung berisiko menjadi mangsa rogol.

Pegawai Perhubungan Awam AMANITA PDRM, Inspektor Q Sheila berkata, berdasarkan trend kes rogol terkini, kebanyakan mangsa yang memakai baju kurung mudah menjadi mangsa disebabkan pakaian itu.Menurutnya, pakaian itu juga  boleh dijadikan peralatan  untuk memudahkan suspek melakukan perbuatan terkutuk itu.

MISLINA TIDAK PERCAYA KEPADA AGAMA ...???


Mislina sempat menurunkan tandatangan pada buku yang dibeli oleh peminat pada majlis pelancaran buku tersebut.

PETALING JAYA: Pelakon dan aktivis teater, Mislina Mustaffa tidak mengambil peduli tuduhan kononnya dia tidak percaya kepada agama (free thinker) sejak video wawancaranya yang mempersoalkan mengenai agama Islam tersebar sebelum ini.

UMNO BAHAGIAN PASIR SALAK ENGKAR ARAHAN, SERAH BORANG PENCALONAN KE IBU PEJABAT UMNO KUALA LUMPUR !!!


UMNO Perak Serah Keputusan Pada Ibu Pejabat Berkaitan Isu UMNO Pasir Salak  -  Datuk Mohd Khusairi Abd Talib

"Tindakan UMNO Bahagian Pasir Salak adalah kes yang luar biasa"

MB PERAK MENGINGATKAN CALON MAHU BERTANDING JANGAN DISEKAT....???Pengerusi Badan perhubungan Umno negeri Perak Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir menganggap proses pengundian sebagai suatu detik bersejarah bagi parti itu.

TUNKU AZIZ DAKWA, PEMILIHAN CEC AKAN DATANG JUGA TIDAK SAH !!!

AIDCnews – 21/09/13 – Bekas Naib Pengerusi DAP, Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim dilaporkan Antarapos berkata pemilihan semula ahli jawatankuasa pusat (CEC) parti itu pada Ahad depan juga tidak sah kerana ia bercanggah dengan perlembagaan parti.

MUKHRIZ MAHATHIR : 'SUKAR' MEMBAWA NAMA MANTAN PM DI HUJUNG NAMANYA


Kehadiran Datuk Mukhriz dalam politik negara bukan bertujuan untuk mewujudkan dinasti bapanya Tun Dr Mahathir Mohamad, yang menjadi Perdana Menteri selama 22 tahun, tetapi kerana minat beliau sendiri.

Dulu beliau pernah disekat daripada melibatkan diri dalam politik oleh bapanya ketika Dr Mahathir memegang tampuk kepimpinan negara dan Umno.

Kalau benar sekalipun Tun Mahathir hendak wujudkan dinasti, awal-awal lagi masa zaman beliau presiden parti, Tun boleh menarik Datuk Mokhzani dan Datuk Mukhriz untuk didedahkan kepada politik dan pentadbiran kerajaan.

PEMILIHAN UMNO 2013 : HEBAT DAN BERSEJARAH


Proses penamaan calon pemilihan Umno 2013 akan berlangsung serentak di seluruh negara esok, menyaksikan buat pertama kalinya kaedah pemilihan baharu yang lebih telus dan demokratik digunakan parti itu.

SUPER ZALIM !!! PENGURUSAN RUMAH KEBAJIKAN SONGLAP SEMUA SUMBANGAN, PAKSA ANAK YATIM AMAL AJARAN SESAT...!!!

MOHON PIHAK YANG BERWAJIB SIASAT DENGAN RAPI PERKARA INI.....!!!!Anak yatim tidak dibenarkan sama sekali membancuh milo yang penderma sumbang, kalau hendak minum kena beli di kafe kepunyaan rumah kebajikan itu,”demikian dakwa Nur, bekas sukarelawan sebuah rumah kebajikan yang berselindung disebalik nama pertubuhan anak yatim di sini.

'VIKINGDOM' MENGHINA RASULULLAH SAW....???


PETALING JAYA : Pengarah filem Vikingdom : The Blood Eclipse iaitu Yusry Abdul Halim kesal apabila karya arahannya itu disamakan dengan video Innocence of Muslims yang menghina Nabi Muhammad.

( FOTO ) JACKIE CHAN AKUI ADA ANAK LUAR NIKAH....?


HUBUNGAN yang terjalin antara Jackie Chan dan Elaine Ng telah melahirakan seorang anak perempuan pada tahun 1999.