Friday 16 August 2013

LELAKI MENGAKU TIDAK BERSALAH BELASAH TEMAN WANITA DENGAN TUKUL


tukul
SEREMBAN – Seorang peniaga kepak ayam dihadapkan di Mahkamah Majistret di sini, semalam atas tuduhan memukul bekas teman wanita dengan tukul besi di sebuah rumah di Taman Jasper Jaya, Sabtu lalu.
Sion Khong Poh, 33, bagaimanapun mengaku tidak bersalah dan minta dibicarakan selepas pertuduhan dibacakan jurubahasa mahkamah di depan Majistret Mohamad Izwan Mohamed Noh.

DR. JUANDA KENA IKAT, RUMAH DISAMUN....!!!


KUCHING 16 Ogos - Mufti Perlis, Datuk Dr. Juanda Jaya, yang pulang berhari raya ke negeri ini bersama keluarganya disamun dua lelaki bersenjatakan parang yang memecah masuk rumahnya di Jalan Semariang di sini hari ini.

ALERT !!! MOHON SEBARKAN....!!! KENYATAAN AKHBAR DARI PEJABAT PERDANA MENTERI

KENYATAAN AKHBAR :

Pada petang ini pejabat PM telah mengeluarkan satu kenyataan rasmi penafian wujudnya perbincangan antara PM dan Anwar berhubung dengan pembentukan kerajaan perpaduan. Kenyataan ini akan disebarkan melalui media online sahaja tanpa libatkan stesen tv dan akhbar. Kita perlu sebarkan dalam semua medium digital yang kita ada. Harap maklum.

( VIDEO ) PERGOLAKAN MESIR : RATUSAN MAYAT BERGELIMPANGAN, ADA YANG DIBAKAR HIDUP-HIDUP..... MASYAALLAH..!!!

Ipoh: “Mayat ratusan lelaki, wanita warga emas dan kanak-kanak bergelimpangan apabila ditembak di hadapan masjid. Malah ada antaranya dibakar hidup-hidup oleh anggota tentera,” kata jurucakap pertubuhan Ikhwanul Muslimin, Ahmed El Kady yang terselamat dan menyaksikan sendiri serangan gila pihak keselamatan Mesir, awal pagi kelmarin.

PEGAWAI VETERINAR TIDAK MENGAKU BERSALAH PUKUL ISTERI DALAM LIF

Pegawai Veterinar, Mohammad Affandi Ismail, 36.
BUKIT MERTAJAM – Seorang penjawat awam mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret di sini atas tuduhan sengaja menyebabkan kecederaan terhadap isterinya di dalam lif sebuah hospital di sini, empat hari lepas.

RAMAI BENCI PELAKON HANEZ SURAYA GEDIK TERLAMPAU.......


Kalau dah jadi artis,rasa tak sah kalau tiada yang membenci atau tidak berpuas hati dengan artis itu. Yelah lumrah manusiakan, tak semua yang suka kita dan tak semestinya kita boleh puaskan hati semua orang.

MENYEMBAH JESUS DALAM MASJID, AGENDA EVANGELIS...???


Umat Islam di Tanah Air digemparkan dengan laporan pelbagai media yang menyiarkan gambar penganut agama Buddha mengerjakan upacara keagamaan mereka di sebuah surau dalam sebuah taman peranginan di Kota Tinggi, Johor baru-baru ini.