Friday 12 October 2012

PEMUDA DAKWA TEMUI MANUSKRIP AL-QURAN TERTUA DI DUNIA

Hiasan

"MANAMA  : Seorang pemuda Yaman, mendakwa menemui manuskrip tertua al-Quran.


Kitab Suci itu ditemui di dalam sarung kulit di sebuah gua di kawasan pergunungan selatan bandar Dhale di bahagian paling selatan negara ini, lapor laman berita, Aden Gulf News, semalam.

'LETUPAN GUNUNG BERAPI' DI SIDANG DEWAN RAKYAT BUATKAN DAP TERDUDUK!!!!


Sidang Dewan Rakyat panas seketika petang Khamis bila Ahli Parlimen Bebas Kulim Bandar Bharu,Datuk Zulkifli Nordin tunjuk bukti untuk backing pendedahan bekas Timbalan Presiden PAS Nasharudin Mat Isa mengenai majlis doa anjuran DAP selepas pilihanraya negeri Sarawak.

PR TAK PUAS HATI DENGAN PETRONAS


SHAH ALAM – Pakatan Rakyat (PR) hari ini mempertikai kenyataan Petronas semalam, yang mendakwa operasinya akan terjejas jika bayaran royalti kepada negeri-negeri dinaikkan daripada kadar lima peratus sekarang kepada 20 peratus.

KEMBAR HITAM PUTIH DARI PASANGAN KULIT HITAM, NEELOFA PULAK YANG LEBIH


Hahaha..... jangan terpedaya dengan tajuk artikel kat atas tu...
Sebenarnya kisah kembar hitam putih di bawah ni, tak ada kaitan langsung dengan Neelofa....
Agaknya kalau ditanya kat Neelofa pasal kembar ni, pasti dia terpinga-pinga....hehehe...
Tapi siapa tahu mungkin kembar yang putih ni bila besar nanti akan secantik Neelofa atau paling kurang pun mungkin akan menjadi selebriti dan popular di negaranya, macam Neelofa yang kini sedang panas dan hangat di persada dunia seni tanahair......

Jom ikuti pulak macam mana kembar ni boleh jadi hitam putih sedangkan mak bapaknya adalah berkulit hitam......

11 BULAN YANG CELAKA!!! NIZAR LAMBAI AKAN DISIASAT SPRM...????

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) perlu menyiasat segera dakwaan rasuah di kalangan pemimpin pembangkang sama ada wujud kes atau sebaliknya supaya integriti dan ketelusan agensi itu sentiasa dihormati rakyat di negara ini.


MAK NYAH GAMPANG! CABAR UNDANG-UNDANG SYARIAH!!!

Gambar Hiasan

SEREMBAN – Mahkamah Tinggi Seremban menolak permohonan semakan empat lelaki bekerja sebagai mak andam yang mencabar perintah Undang-Undang Syariah Negeri Sembilan dengan menghalang mereka berpakaian seperti perempuan.