Monday 25 March 2013

WANTED !!! DATU PIAH DATU KIRAM JADI BURUAN UTAMA POLIS..!!!Kota Kinabalu : Seorang pemimpin kanan dipercayai berjawatan ketua perisik dikenali sebagai Datu Piah Datu Kiram kini menjadi orang buruan utama pasukan keselamatan dalam usaha melumpuhkan terus pergerakan saki-baki kumpulan pengganas yang menceroboh Sabah sejak 12 Februari lalu.

GEMPAR !!! 7 MAYAT LELAKI DIBUNUH KEJAM...!!!

Foto

Mexico : Foto mengejutkan ini menunjukkan bagaimana mayat tujuh lelaki yang ditemui atas kerusi plastik ditembak di kepala dengan mesej ancaman dipaku pada dada mereka menggunakan alat pemecah ais.
Satu pelekat pada satu mayat berkenaan yang ditemui pagi semalam di Uruapan, negeri Michoacan berbunyi: “Amaran! Inilah yang berlaku kepada pencuri, penculik, penyerang seks dan pemeras ugut.” Tujuh mayat yang mempunyai kesan kecederaan ditembak didudukkan di atas kerusi dekat bulatan jalan raya, kata pihak berkuasa tempatan. Pejabat pendakwa raya tidak memberikan motif pembunuhan itu.

ANCAMAN DAP KEPADA MALAYSIA...UNDI PAS, DAP AKAN JADI PM...


1) DAP sudah bersatu dengan sekutu - sekutunya iaitu PAS dan PKR untuk memerintah Malaysia. Mereka melihat inilah masa terbaik untuk berkuasa ketika orang Melayu berpecah kepada pelbagai parti.Mereka amat perlukan undi orang Melayu untuk mencapai cita-cita tersebut. DAP MAHU KUASAI PUTRAJAYA!.

2) Lihat Manifesto DAP dalam Pilihanraya 2008. Mesej tersirat mereka adalah untuk mengajak semua orang Cina bersatu.Mereka tulis "Hanya DAP yang kuat dapat melakukan semua ini", itu bukan maksudnya.Maksud sebenar adalah "HANYA CINA YANG KUAT DAPAT MELAKUKAN SEMUA INI".Apakah orang Melayu masih tidak sedar lagi?

SKANDAL 'INSIDE MALAYSIA'S SHADOW STATE' : SOROS TAJA GLOBAL WITNESS UNTUK ANWAR IBRAHIM


pm-soros


Pakatan pembangkang dilihat semakin terdesak mengunakan pelbagai pendekatan yang ada semata-mata untuk memastikan impian Anwar Ibrahim untuk ke Putrajaya tercapai.
Terbaru tindakan sekumpulan aktivis antarabangsa, Global Witness yang cuba menyerang Ketua Menteri Sarawak Tan Sri Abdul Taib Mahmud melalui penghasilan video bertajuk ‘Inside Malaysia’s Shadow State’ jelas merupakan satu cubaan pihak asing untuk campur tangan dalam hal politik tanah air.

SADIS !!! FERRARI TERBELAH 2, PEMANDU DAN PENUMPANG MAUT

Kemalangan yang membabitkan Ferrari paling sadis pernah kami lihat. Sebuah Ferrari F430 Scuderia terbelah dua selepas melanggar pembahagi jalan raya di Belgium. Kedua-dua orang pemandu dan penumpang meninggal dunia di tempat kejadian.

THE HEADHUNTER - TEAM ELITE PERTAMA ATM TERBAIK DI DUNIA....


Pasukan Elite Pertama Asia Tenggara 1951 (Sarawak Ranger) atau lebih dikenali dengan nama The Headhunter Team. Mereka ini juga pernah mendapat mendapat pengiktirafan Pasukan Terbaik Dunia pada ketika itu oleh Sir Gerald Templer..

Antara kejayaan dan pengiktirafan :