Monday 21 July 2014

SURAT DAKWA KIKI KAMARUDDIN MENGAMUK SELEPAS DIMAKI UNCLE SIM, MENGARUT - PDRM

SITI Fairrah Ashykin Kamaruddin (Kiki CDM25) FOTO Luqman Hakim Zubir
Kuantan : Siti Fairrah Ashyikin Kamaruddin atau Kiki, 30, yang didakwa bertindak keterlaluan dengan membuli seorang lelaki warga emas, di Pusat Transformasi Bandar (UTC) di sini, minggu lalu, bukan disebabkan selepas dimaki oleh mangsa.

TRAGEDI #MH17 : MAYAT MANGSA DIJADIKAN TAWANAN OLEH PEMBERONTAK

Pemberontak pro Rusia menjadikan mayat mangsa MH17 tawanan untuk tuntut wilayah mereka, lapor akhbar. Gambar fail. 
Pemberontak pro Rusia di kawasan lokasi pesawat Malaysia Airlines MH17 terhempas menjadikan mayat penumpang pesawat malang itu sebagai ‘tawanan’ untuk mendapatkan wilayah mereka, lapor akhbar.

KETUA KONGSI GELAP MELAYU KONON ALIM BELASAH 3 REMAJA MELAYU TAK PUASA !!!!


2 Gambar 3 remaja dibelasah didakwa tidak berpuasa di dua lokasi berlainan dimuatnaik oleh sebuah page Facebook dengan nama Pertubuhan Kongsi Galap Melayu.

NGA KOR MENG BODOH SOMBONG....!!!AKU tak faham le dengan ADUN sekor ni.. Dikala seluruh dunia tengah bersedih dengan tragedi yang menimpa pesawat MH17 dimana 298 penumpang dan anak kapal terkorban dalam nahas tersebut, Pemimpin DAP Nga Kor Ming dengan dengan biadapnya cuba untuk mempolitikkan tragedi ini menerusinya Faceboknya... 

KETUA PEMBERONTAK SAHKAN MILIKI KOTAK HITAM #MH17


DONETSK : Ketua pemberontak, Alexander Borodai tampil dalam satu sidang media mengesahkan sudah menghubungi 12 pakar dari Malaysia.

(VIDEO / FOTO ) : BUKTI #MH17 DITEMBAK MENGGUNAKAN BUK SA-11


Walaupun siasatan rasmi sedang dijalankan pihak berkuasa, beberapa laporan di laman sosial mengemukakan bukti sekumpulan pemberontak pro-Russia memiliki sistem peluru berpandu 'Buk' atau SA-11 yang mempunyai kemampuan menembak jatuh sebuah pesawat.