Wednesday 11 November 2015

CINTA SAJE TIDAK CUKUP.. PESANAN BUAT YANG BELUM BERUMAHTANGGA..


Pesanan buat yang belum kahwin.. kita hanya akan benar-benar mengenali seseorang SETELAH KAHWIN dengannya, tidur sebantal, makan sepinggan, duduk sebumbung. Baru tahu masa itu dia tidur berdengkur, baru tahu rupanya jenis lepas berak tak reti flush, baru tahu cepat stress kalau ada masalah.. baru tahu pemarah apabila ditegur.. baru tahu.. baru tahu..

TANAH RUNTUH DI LEBUHRAYA KL - KARAK.. LALUAN KEDUA-DUA HALA DITUTUP SEPENUHNYA...

Laluan Lebuhraya Kuala Lumpur-Karak ditutup sepenuhnya kepada kenderaan akibat tanah runtuh yang berlaku di Kilometer 52.4 berhampiran Lentang-Bukit Tinggi di sini.

KENAPA ADA BILIK WUDUK VVIP DI MASJID NEGARA... INI PENJELASANNYA...KUALA LUMPUR: Susulan penyebaran beberapa keping gambar bilik wuduk VVIP di Masjid Negara beberapa hari lalu, pihak pengurusan masjid berkenaan tampil membuat penjelasan.

PESAWAT AIRASIA ALAMI KEMALANGAN KECIL.. TETAPI TIDAK DIDEDAHKAN.. ???


Pesawat AirAsia dilaporkan menghadapi insiden kemalangan kecil minggu lalu membabitkan gelongsoran kecemasan pesawat, dipercayai AK329, ketika dalam proses penyediaan pesawat untuk berlepas.

DATUK SITI NURHALIZA TIDAK HAMIL...


HANYA merujuk kepada status akaun instagramnya pada Ahad, selepas Datuk Siti Nurhaliza memuat naik sekeping gambar segelas campuran susu kambing dan kurma.... yang lazimnya menjadi kegemaran ibu sedang mengandung.....  Maka dari situ bermulalah spekulasi bahawa beliau kini sedang dihamil anak pertama selepas 9 tahun perkahwinan dengan Datuk Khalid Mohamad Jiwa.

AWAS ! PENYEBAR KRISTIAN MENYAMAR MUSLIM PENGARUHI ORANG ISLAM UNTUK MURTAD !!!


GOMBAK, Rabu – Bukit Aman mendedahkan terdapat penyebar dakyah Kristian yang menyamar seperti orang Muslim untuk mempengaruhi umat Islam di negara ini mengikut agama itu.