Monday 30 June 2014

UM TIDAK PECAT DR. REDZUAN


AIDCNews – 30/6/14 – Universiti Malaya dalam kenyataan petang tadi menafikan Professor Datuk Dr Mohammad Redzuan Othman yang tidak dilanjutkan pelantikannya sebagai Dekan Fakulti Sastera dan Sains Sosial kerana campur tangan politik.

DISERANG ANGIN AHMAR : MAZIDUL AKMAL SIDEK MASIH BELUM SEDARKAN DIRI


Menerusi Portal Media Hiburan hari ini, Wartawan dan Blogger terkenal iaitu Mazidul Akmal Sidek dilaporkan telah diserang penyakit angin ahmar sejak beberapa minggu yang lepas.

AWAS !!! KOPI SEKS YANG ANDA MINUM !!!


MELAKA - Jabatan Kesihatan Negeri Melaka menasihatkan orang ramai agar tidak membeli atau menggunakan 129 produk kesihatan dan kecantikan yang dikesan mengandungi bahan terlarang termasuk racun terkawal.

PELAJAR UPM CARI 'PAK SANGGUP' UNTUK 'SARA' HASIL 'PROJEK' DENGAN ORANG LAIN.... MURAHNYA NILAI WANITA MELAYU MODEN HARI INI !!!!


Seorang pengguna Facebook yang menggunakan nama Intan Shafina F telah menggunakan laman sosial miliknya bagi mencari calon suami gara-gara sudah mengandung dua bulan. Bahasa mudanya ialah pelajar UPM tu sedang mencari 'pak sanggup' demi menutup aib atas keterlanjurannya.

TERESA KOK 'BERANG' ZAHID HAMIDI 'BALUN' RAYER

alt

KUALA LUMPUR 30 Jun - Kenyataan Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Ahmad ZAhid Hamidi berkenaan insiden penemuan kepala lembu di hadapan rumah ADUN Seri Delima RSN Rayer ternyata tidak disenangi DAP.

WAHAI MUSLIMAH.....TAHUKAH ANDA ???


1. Terdapat satu surah di dalam AL-Quran yang menceritakan mengenai wanita iaitu Surah Nisaa.

2. Orang yang pertama mati Syahid adalah wanita iaitu Summayah RA.

KECEWA PROF REDZUAN TIADA DALAM SENARAI DEKAN, SAIFUDDIN ABDULLAH LETAK JAWATAN FELO PENYELIDIK KANAN UMDatuk Saifuddin Abdullah hari ini menyatakan bahawa beliau meletak jawatan sebagai Felo Penyelidik Kanan UM atas prinsip kebebasan akademik dan juga sebagai solidariti bersama Prof. Dr. Redzuan.

1 RAMADHAN 1435 H PALING BERMAKNA BUAT PAS / UMNO.........


1 Ramadhan 1435 H, mungkin menjadi Ramadhan paling bermakna dan ingatan buat umat Islam di seluruh negara. Tengahari semalam, Perdana Menteri, YAB Dato Seri Mohd. Najib Tun Razak telah menziarahi Presiden PAS, DS Hadi Awang di Institut Jantung Negara (IJN).

AMAR BAHARIN PUNCA SUAMI CERAIKAN IZREEN DI LOKASI PENGGAMBARAN ???


Mereka yang mengikuti isu perceraian pelakon Izreen Azminda pasti ingin tahu apa sebenarnya yang berlaku. Cerita yang Cik Pang ingin kongsi ini memang panas.