Monday 25 August 2014

MODEL 'PENGANTIN BOGEL' DIDEDAHKAN : POLIS PERAK AKAN SIASAT


Maklumat terkini telah pun diperolehi mengenai model yang mengambil gambar separa bogel di Ipoh. Pihak berkuasa telah mengesan dan bakal mengambil tindakan pada model berkenaan. Perbuatan sebegini adalah salah dan telah melanggar tatasusila sebagai Rakyat Malaysia. Baca entry sebelumnya.... di sini

'PENGANTIN BOGEL' PROTES NIZAR DIDAKWA DI MAHKAMAH ???


MUNGKIN ramai yang tahu dan yang tidak tahu....tetapi jangan tak tahu .... hari ini di bandaraya Ipoh telah berlaku satu hal yang gempak giler sewel..

Melalui berita yang tersebar seantero dunia maya, orang ramai dan pengguna jalan raya gempar apabila melihat sepasang kekasih berpakaian pengantin melintas dalam keadaan separuh bogel di Jalan Sultan Yussuf, Ipoh, pagi tadi.

DAKWAAN FITNAH NAJIB : NIZAR DIWAKILI 11 PEGUAM

Bekas Menteri Besar Perak Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin didakwa menfitnah  Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak di Taman Desa Pakatan antara jam 9 malam hingga tengah malam pada 23 April, 2012. – Gambar fail, 25 Ogos, 2014.

Bekas Menteri Besar Perak, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin hari ini didakwa di Mahkamah Seksyen Ipoh atas tuduhan memfitnah Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak pada tahun 2012.