Monday 7 September 2015

BERUK JANTAN BELAJAR MENGAJI ???


JITRA: Orang ramai gempar selepas seekor beruk jantan masuk ke dalam surau ketika kelas agama sedang berlangsung di sebuah pondok pengajian di Kampung Bukit Teriak di sini.

GEMPAR ! 11 TUHAN DAFTAR PEMILIH MAHU MENGUNDI !


Waktu hidupnya, kerana kekuasaan yang dimilikinya, Firaun mengaku dirinya adalah Tuhan.  Tetapi di Banyuwangi, tidak perlukan kekuasaan ataupun kekayaan untuk mengaku dirinya Tuhan kerana dia memang Tuhan... Jangan marah dia atau belasah dia.......

PEGAWAI POLIS TRAFIK WANITA MAUT DIREMPUH MAT REMPIT, BUDAK HINA MENDIANG KENA CEKUP !!!


KLUANG – Seorang pegawai polis trafik wanita berpangkat inspektor maut dirempuh seorang pelesit rempit yang cuba melepaskan diri dalam satu sekatan jalan raya ketika Ops Roda/Rempit di Kilometer 58, Jalan Batu Pahat-Mersing di sini awal pagi semalam.

ASTRO AWANI FITNAH NURUL HIDAYAH IBU TUNGGAL !!!


Berikutan penyebaran sebuah artikel yang bertajuk "13 perkara tentang Datuk Nurulhidayah Zahid" yang disiarkan didalam portal Astro Awani, anak Timbalan Perdana Menteri tersebut mempertimbangkang untuk menyaman portal terbabit serta blogger yang menyebarkan artikel berkenaan.

DAP BAYAR ANAK BEKAS KETUA POLIS NEGARA UNTUK BURUKKAN PDRM ???


Iman tidak dapat diwarisi adalah peribahasa tepat menggambarkan sikap bekas wartawan jenayah Najib Abdul Rahman yang sekarang ini menjadi alat kepada Malaysiakini menyerang Polis Di Raja Malaysia.