Saturday 26 April 2014

GAMBAR-GAMBAR MENARIK LAWATAN BARRACK OBAMA DI MALAYSIA


SEBELUM Pesawat Air Force One yang membawa Presiden Amerika Syarikat mendarat di Lapangan Terbang Tentera Udara DiRaja Subang agen perkhidmatan rahsia AS mengawal ketat  Pangkalan Tentera Udara Diraja Malaysia di Subang.

SUNGAI GANGES DAN MAYAT-MAYAT MENGERIKAN......


MENURUT KEPERCAYAAN AGAMA HINDU.....Sungai Ganges ialah sungai yang dianggap paling suci oleh penganut agama tersebut. 

LIHAT LEMBAGA HITAM MENAIKI BAS SEBELUM RAMAI PENUMPANG HISTERIA


Seramai 27 pekerja sebuah pasar raya besar di Ipoh gempar apabila enam rakan mereka berusia lingkungan 18 ke 28 tahun diserang histeria ketika berada dalam bas dalam perjalanan ke tempat kerja.

PRESIDEN OBAMA MENJEJAKKAN KAKI DI BUMI MALAYSIA

PMUM TIDAK PUAS HATI KAWALAN KESELAMATAN TERLALU KETAT TERHADAP KUNJUNGAN OBAMA

Ramai ke yang bantah ? Atau sebanyak tu aje..?

Tindakan Persatuan Mahasiswa Universiti Malaya (PMUM) membuat sidang akhbar menyatakan perasaan tidak berpuas hati mereka, dengan tindakan Universiti Malaya mengetatkan keselamatan dan mengurangkan akses ke dalam universiti pada hari kehadiran Presiden Amerika Syarikar, Barrack Obama, ke universiti tersebut adalah merupakan satu tindakan bodoh dan memalukan. 

MESYUARAT EXCO PULAU PINANG LULUSKAN TARIF AIR DI NAIKKAN 20%


GEORGE TOWN 25 April - 
Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang (PBAPP) akan mengemukakan cadangan untuk menaikkan tarif air pada kadar purata 20 peratus kepada Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) minggu depan. 

3 TAHUN BERPURDAH.... AKHIRNYA ROZITA IBRAHIM TERPAKSA MELUPAKANNYA.....

ROZITA IBRAHIM

Kisah menarik itu mendapat respon positif dari rakan-rakan muslim lain termasuk kalangan blogger-blogger tempatan. Buat yang tidak tahu, Rozita pernah hadir ke Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014) yang diadakan beberapa bulan lepas.