Sunday 22 January 2012

BENARKAH....???


SAm Ketot hantar samseng serang program Che Gu BAsRtaD?!!
Ini merupakan satu SOP samseng-samseng fuckatan kini. Mereka buat satu program yang menghasut dan menyemai kebencian rakyat terhadap UMNO, upah samseng dan serang program mereka sendiri.

Alasannya mudah. Mereka dakwa samseng-samseng UMNO menyerang kerana rasa terancam dengan program-program tersebut.

Kami mengajak rakyat agar tidak mudah terpedaya dengan drama swasta Che Gu Bastard ini. Memang beliau telah dipertanggung jawabkan untuk memegang portfolio militan pengganas dalam fuckatan haram.

Ingat lagi kes Anwar diracuni arsenik dan darah HIV? Atau kes dia diugut bunuh sehingga melarikan diri ke Kedutaan Turki pada malam laporan tuduhan liwat dibuat oleh pembantu peribadinya sendiri?

Atau nazak selepas gagal merempuh polis ketika perhimpunan haram Bersih 2 tempohari?

Dan baru-baru ini pengawal peribadi pun sudah pandai berlakon. Dakwa kena suntik HIV ketika mengiringi bini ala Ikan Sepat Keringnya itu.

Sebenarnya jika tidak keluar berita di atas, rakyat tidak sedar pun ada program ABU ini. Jadi berfikirlah secara rasional. Tidakkah ini semua jelas sekali wuhud satu percaturan tertentu bagi mensensasikan program lemaunya di samping memburuk-burukkan UMNO?

Lagi pun parti mana yang mesyuarat mengggunakan kerusi dan penumbuk dalam memilih pemimpin kalau bukan PKR?!!  Aku nk gelak sat.... wahahahaha....  SUMBER

SIAPA DALAM GAMBAR INI.... DAN DI MANA...???

GAMBAR MENBECERITAKAN SEGALA-GALANYA=
HAJI HADI & NASHARUDIN HADIR DI MAJLIS KERAJAAN PERSEKUTUAN BNGAMBAR MENCERITAKAN SEGALANYA = YB NASHARUDIN MINGGU LALU BERSAMA NAIB PRESIDEN UMNO, PENULIS YAKIN MASA YB NASHARUDIN MENJADI MENTERI SEMAKIN DEKAT

1.MANTAN Timbalan Presiden PAS, YB Nasharudin yang dianggap Arkitek Terpenting semasa Proses Menubuhkan Kerajaan Perpaduan, telah dengan tegas menyatakan kepada kumpulan-kumpulan yang berselindung di belakang Mursyidul Am, bahawa beliau memberi sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada Dato' Dr. Hassan Ali.

2. Kedua-dua mereka adalah Arkitek terpenting Pengwujudan Kerajaan Perpaduan PAS di peringkat Pusat dan di peringkat Kerajaan Negeri Selangor. Khabarnya kedua-duanya akan diberi portfolio Menteri Kanan di Peringkat Pusat dan sudah tentu Menteri Besar PAS di negeri Selangor.

3. YB Nasharudin memuji Dr Hassan Ali kerana tegar mempertahankan Bangsa Melayu dan Institusi Raja-Raja Melayu.

4. Kehadiran yang sangat Berani YB Nasharudin ke Persidangan Global Antarabangsa di KL minggu lalu, adalah satu isyarat kepada mereka yang berselindung di belakang Mursyidul Am, jika berani pecat silakan. Komen YB Nasharudin kepada anda semua di sana,"...Saya Akur Dengan Tariqud Dakwah yang saya lalui ketika ini lebih awal disusuri oleh para anbiya...".

So, apa mahu kamu nak jawab wahai kumpulan Parasit Anwarisma dalam PAS??? MYMASSA

RUMAH TERBUKA MALAYSIA TAHUN BARU CINA 2012 AKAN DIADAKAN DI STITAWAN...

Rumah Terbuka Malaysia Tahun Baru Cina Di Sitiawan, 28 Jan Ini
SELAMAT DATANG....
JEMPUT DATANG....


Kira-kira 50,000 orang terdiri daripada pemimpin negara dan orang awam dijangka hadir untuk memeriahkan sambutan Rumah Terbuka Malaysia Tahun Baru Cina 2012 di Sitiawan, Perak, pada 28 Jan ini.
Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Dr Rais Yatim berkata majlis sambutan yang dijangka paling hebat itu akan dirasmikan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.
“Perayaan sambutan rumah terbuka Tahun Baru Cina itu anjuran kementerian adalah yang paling hebat dan kami menduga mungkin hampir 40,000 ke 50,000 orang akan bersama-sama.
“Di situ semua pemimpin terutama dari parti MCA akan bersama-sama Perdana Menteri dan kami akan mempunyai satu kumpulan besar di mana kita akan meraih perasaan cintakan budaya masing-masing,” katanya kepada pemberita selepas mengadakan tinjauan mesra di pekan Titi, di sini Sabtu.
Rais berkata terdapat pelbagai pengisian menarik akan disediakan untuk pengunjung termasuk persembahan dari artis popular antarabangsa dan tempatan.
Beliau berkata persembahan pada majlis sambutan itu nanti juga akan dicerminkan dengan inspirasi dalam gagasan 1Malaysia yang akan memberi gambaran perpaduan seluruh masyarakat di negara ini.
Pada tinjauan mesra itu, Rais bersama isteri Datin Masnah Rais berjumpa dan bermesra dengan penduduk pekan Titi, selain memberikan sumbangan berupa limau Mandarin dan “angpow” sempena sambutan perayaan Tahun Baru Cina Isnin ini.
– BERNAMA

HUMAN RIGHTS WATCH KECEWA....???


Datuk Seri Anwar Ibrahim hanyalah seorang ketua pembangkang dan Ketua Umum PKR di Malaysia, namun keprihatinan satu organisasi berpengkalan di Amerika Syarikat (AS), Human Rights Watch (HRW) terhadap isu ketua parti pembangkang di Malaysia itu menimbulkan satu persoalan; ‘Siapakah Anwar Ibrahim pada kaca mata HRW ?”.
Petang semalam Ketua Unit Rayuan, Bahagian Perbicaraan dan Rayuan, Manoj Kurup dari pejabat Peguam Negara memfailkan rayuan terhadap keputusan Mahkamah Tinggi, 9 Jan yang melepas dan membebaskan Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim daripada tuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd. Saiful Bukhari Azlan.
Notis rayuan seperti dilaporkan Utusan ditandatangani oleh Peguam Cara Negara, Datuk Idrus Harun yang pernah mengetuai pasukan pendakwaan kes liwat tersebut semasa Anwar pertama kali didakwa di Mahkamah Sesyen pada 7 Ogos 2008.
“Keputusan (rayuan) ini bermakna rakyat Malaysia akan terus dihadapkan dengan komplot politik di mahkamah, memandangkan kerajaan menjadikan perbicaraan terhadap satu kes yang sepatutnya bukan kes jenayah” kata Phil Robertson Timbalan Pengarah HRW Asia seperti dilaporkan FMT
Kenapa HRW menganggap dakwaan liwat Anwar bukan satu kes jenayah ?
Seks Suka Sama Suka Bukan Jenayah
Sebelum Hakim Mahkamah Tinggi, Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah membuat keputusan terhadap kes liwat II itu, Robertson telah menjalankan satu missionari berkempen menggugurkan kes Anwar.
Revoke Law Banning Same-Sex Sexual Relations, Drop Case against Ex-Deputy Prime Minister Anwar Ibrahim” atau “Hapuskan Undang-undang Mengharamkan Hubungan Seks Sejenis – Gugurkan Kes Terhadap Bekas Timbalan Perdana Menteri Anwar Ibrahim” yang dikempen oleh HRW banyak disambut oleh gerakan LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender) seperti di pinknews dan gaystarnews.
Menurut Robertson, HRW, tindakan mengenakan pendakwaan ke atas Anwar melanggar privasi peribadinya kerana ia dilakukan secara suka sama suka.
Robertson berkata, “undang-undang yang menghukum perlakuan seksual secara suka sama suka di antara orang dewasa sejenis merupakan pencerobohan hak privasi dan peribadi.
Tindakan hukuman sebegitu hanya mewujudkan situasi diskriminasi dan berlakunya penyalahgunaan kuasa”, katanya.
Bagi Iskandar Zulfi dari mynewshub.my, kempen HRW itu telah mengesahkan bahawa Anwar sememangnya terlibat dalam hubungan seks luar tabie tersebut.
Apatah lagi apabila kenyataan HRW menyebut, “Whether or not Anwar Ibrahim engaged in consensual ‘sodomy’ is irrelevant. It’s time to reject this law and end the farcical political theater that promotes discrimination based on sexual orientation and destroys people’s lives” yang bermaksud “Sama ada Anwar Ibrahim benar-benar melakukan liwat secara suka sama suka atau tidak, ia tidak relevan sama sekali. Kini tiba masanya untuk menolak undang-undang tersebut dan mengakhiri sandiwara politik lawak yangmempromosikan diskriminasi berlandaskan orientasi seksual dan membinasakan kehidupan orang lain“.
Pada 8 November 2011, Robertson, HRW pernah menghantar surat bantahan kepada Perdana Menteri Malaysia, YAB. Dato’ Sri Mohd. Najib Tun Abdul Razak yang disifatnya telah mendiskriminasi kumpulan LGBT Malaysia dengan membatalkan program tahunan Seksualiti Merdeka.
Menurut wikipedia, HRW adalah jurucakap pembela terhadap kebebasan berkaitan dengan hak asasi manusia, seperti kebebasan beragama, orientasi seks dan kebebasan media.
HRW yang disebut wikipedia dibantu kewangan oleh George Soros akan tampil menjadi jurucakap jika difikirkannya hak asasi seseorang individu itu dicerobohi seperti mendiskriminasi golongan minoriti seksual, LGBT.