Sunday 19 May 2013

10 WANITA SIMPANAN PALING TOP PEMIMPIN DUNIA

Sekadar paparan......

Perkahwinan rahsia, baik yang dilakukan secara formal ataupun informal (siri) bukanlah perkara rahsia lagi kerana fenomena ini sudah terjadi sejak dulu lagi. Pada faktanya setiap pasangan yang berkahwin memiliki potensi untuk melakukan hubungan rahsia (affair). Berbagai alasan dikemukan oleh mereka yang melakukannya, namun beberapa orang menganggap fenomena ini membuktikan ketidak-setiaan seseorang terhadap pasangan hidupnya. Dan sebahagiannya pula menganggap perkahwinan rahsia ini merugikan perempuan. 

Isteri simpanan ataupun wanita simpanan (mistress) bukanlah hal rahsia, meski menjadi polemik di dalam masyarakat. Dan itu tidak dialami oleh masyarakat awam, bahkan para tokoh masyarakat dan selebriti pun mengalaminya. 

Berikut dipaparkan 10 wanita simpanan paling top di Dunia:

1. Marilyn Monroe

http://www.bubblews.com/assets/images/news/923733764_1361915166.jpg

CINA NAK APA LAGI...???


  • 7 dulang hati nyamuk
    .
  • 7 tempayan airmata anak dara Puteri Umno
Guan Eng wants Zahid to retract statement - Nation The Star Online 2013-05-19 18-06-14

'SAYA AKAN TERUS DEDAHKAN RAHSIA DAP' - TUNKU ABDUL AZIZ


Filepic: malaysiatoday-net


SHAH ALAM : Bekas Naib Pengerusi DAP, Tunku Abdul Aziz Ibrahim (gambar) mendakwa akan terus mendedahkan semua rancangan DAP yang didakwanya bertujuan untuk merosakkan negara kepada umum.
Sebagai seorang anak Melayu tegasnya, beliau tidak pernah menjual ‘rohnya’ kepada DAP dan menjadi tugasnya untuk mempertahankan keamanan negara dari pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab.

“Saya akan terus dedahkan kepada umum semua rancangan ‘rahsia’ DAP yang cuba merosakkan negara.

DAP TAK PUASHATI PEMBAHAGIAN EXCO SELANGOR


PETALING JAYA, 19 Mei — DAP Selangor mempersoalkan senarai Exco kerajaan negeri yang diumumkan oleh Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim semalam, seminggu selepas pergolakkan dalam PKR mengenai jawatan tertinggi negeri selesai.

SALAH TETAP SALAH, TAPI AYAH BANGGA ANAK BUAT SALAH......


Mahasewel Adam Adli kini sedang merengkok dalam lokap kerana kebebalan pemikiran mentahnya. Bukan sahaja menghasut rakyat untuk memberontak dan merusuh, beliau juga telah menyusahkan ramai orang, termasuklah bapaknya sendiri.
Namun, seperti yang kita maklum, keluarganya memberi sokongan penuh perjuangan sesat anaknya itu.
Dalam akaun facebook bapanya Halim Hamid, beliau mengemaskini perkembangan terkini anak malangnya itu.

REKOD SALASILAH HITAM ANWAR IBRAHIM YANG MISTERI
KAMU BERANI PERTIKAI ORANG LAIN TETAPI TAKUT PERTIKAIKAN ANWAR IBRAHIM !!

PERNAHKAH KAMU SELIDIKI KETURUNAN ANWAR IBRAHIM??


Salasilah hitam Anwar Ibrahim mungkin mengejut ramai pihak, tetapi bagi saya itu bukan perkara baru, saya pernah dengar daripada bekas-bekas sahabat Anwar sebelum ini.

ANGGOTA POLIS CEDERA DITETAK DI BALAI POLIS


Segamat, 18 Mei -- Dua lelaki termasuk seorang anggota polis Pasukan Gerakan Am Batalion Keenam, Bakri, Muar, cedera setelah diserang lima lelaki bersenjata parang di kawasan Balai Polis Labis di sini hari ini.