Saturday 17 August 2013

TENTERA KEPUNG MASJID DI KAHERAH


KAHERAH : Pasukan polis dan tentera Mesir hari ini bertindak mengepung sebuah masjid yang menjadi lokasi perlindungan penyokong bekas presiden negara itu, Mohamed Morsi.

KEANGKUHAN NAZRI AZIZ....


Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz berkata anak lelakinya, Muhammad Nedim, bertugas dengan beliau untuk berkhidmat kepada golongan muda di kawasan Parlimen Padang Rengas di Perak.

ENGGAN IZINKAN SUAMI KAHWIN LAGI SATU, ISTERI TERUK DIBELASAH.....


PONTIAN 17 Ogos - Belum pun reda isu rakaman video memaparkan seorang pegawai veterinar membelasah isterinya dalam lif di Bukit Mertajam, Pulau Pinang, seorang lagi wanita dilaporkan menjadi mangsa keganasan suami.

( FOTO ) : USTAZ AZHAR 'FERRARI' IDRUS EKSIDEN TERUK.....


DIKHABARKAN..... Penceramah bebas, Ustaz Azhar Idrus (UAI) bersama isteri terbarunya dilaporkan terlibat dalam kemalangan jalan raya, pada kira-kira jam 7.45 pagi tadi.

PENGIKUT AL-ARQAM WANITA ANJURKAN MAJLIS SEKS...???KUALA LUMPUR – Pengikut Al-Arqam yang kini aktif semula atas nama Global Ikhwan mengadakan majlis berbaur seks dan mempengaruhi para isteri agar meninggalkan suami mereka yang tidak lagi bersama jemaah itu, dakwa Pertubuhan Kebajikan Insaniah Srikandi Malaysia (Srikandi).

BUDAK PEREMPUAN DIDERA IBU KANDUNG BODOH NAK MAMPUS...!!!

KESAN luka pada badan kanak-kanak dipercayai didera ibu kandungnya dan kini berada di Unit Rawatan Rapi, Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh semalam.

SEBAK tiba-tiba tatkala admin melihat kesan-kesan luka dan kecederaan pada badan kanak-kanak perempuan yang dilaporkan didera ibu kandung sendiri, seperti gambar yang dipaparkan. Sampainya hati seorang ibu memperlakukan anak kandung sendiri yang masih kecil itu sedemikian rupa.  Apakah tidak ada sekelumit pun rasa kasih, sayang, belas kasihan apabila mendengar jeritan, raungan dan tangisan ketika kanak-kanak itu sedang mengalami kesakitan?  Hati binatang apakah yang dimiliki oleh ibu durjana itu? Sedangkan binatang pun sayangkan anak-anaknya...sentiasa melindungi anak-anaknya. Salah apakah kanak-kanak itu lahir ke dunia...? Salah ibu mengandung..? 

EDISI LAWAK MAT MOTORSetelah dijalankan kajian oleh Jabatan Pemandu Motorsikal Kementerian Jalan Raya Malaysia, didapati setiap pemandu motorsikal boleh dikelaskan kepada beberapa jenis kategori/spesis. Maklumat ini amatlah berguna untuk kegunaan pihak Hospital, Insurans nyawa dan kenderaan, tokey kedai motorsikal Tan Cheng Lock dan untuk Tok Adi si Penggali Kubur. Berikut adalah jenis2 kategori mat motorsikal yg berjaya dikenalpasti :

PDRM SELAMATKAN PENDAKWAH SUNNI DARI DICULIK PERISIK IRAN...???

Tahniah PDRM!: Selamatkan Ulamak Sunni Dari Diculik Perisik Iran - Terbakor

Akhuna Hamid Ali Muhammad, (gambar), individu yang diburu oleh skuad khas yang dihantar khas oleh Kedutaan Iran untuk membawa pulang Hamid ke Iran. Seorang individu yang aktif dalam dakwah sunnah, pernah di penjara di Iran sekitar 2006 kerana menubuhkan sekolah Imam Bukhari di Iran, beliau juga seorang yang aktif berdakwah kepada rakyat Iran melalui internet atas rasa tanggungjawab beliau menerangkan kesesatan agama Syiah di Iran. Atas sebab itulah dia diburu oleh pihak Iran.

KERANI SEKOLAH MAUT BUNGKUSAN MELETUP : ANGKARA ISTERI MANGSA ADA SKANDAL DENGAN ANGGOTA PGA....???

Mohd-Yusrizal-Mat-Zain-letupan-Taman-Seri-Periuk-tumpat (2)

Kuala Lumpur, 16 Ogos - Siasatan awal polis terhadap suspek dalam kejadian letupan bom dalam bungkusan di Taman Seri Periuk, Kampung Periuk, Tumpat Ahad lepas, menunjukkan kerani sekolah yang maut dalam kejadian itu bukan sasaran sebenar.

PEGAWAI KANAN POLIS SIMPAN SYABU DALAM DOMPET....???

Hiasan

KUANTAN - Sejumlah serbuk dan ketulan kristal dipercayai syabu ditemui dalam dompet seorang pegawai kanan polis yang cedera parah dalam kemalangan jalan raya di sini, semalam.
   

MAT SABU ENGGAN KOMEN PASAL SYIAH..... SEBAB DIA SYIAH KE..???

Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu

SHAH ALAM - Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu mengambil pendirian untuk tidak memberi sebarang komen berhubung isu Syiah serta dakwaan yang mengaitkan dirinya dengan ajaran tesebut.