Friday 11 April 2014

2 ANGGOTA PERONDA POLIS PARAH DITEMBAK LELAKI BERTATU 'HARIMAU' !!!


Ampang – Dua anggota peronda polis (MPV) yang sedang menjalankan tugas pencegahan jenayah parah akibat ditembak lelaki bertatu ‘Harimau’ di Lembah Maju di sini, sebentar tadi.

BANG NON HANYA PERLUKAN MASA 1 SAAT SAHAJA UNTUK KEMBALIKAN #MH370 !!!


AKHBAR Nanyang Siang Pau bertarikh 5 April 2014 menyiarkan artikel mengenai wawancara Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan majalah Southern Weekly yang dimiliki Southern Media Group China, baru-baru ini.

#CINTA TIDAK BERBALAS : KANAK-KANAK 10 TAHUN PANJAT MENARA TELEKOMUNIKASI NAK BUNUH DIRI !!!


Penangan putus cinta memang luarbiasa. Kita memikirkan ianya hanya berlaku di kalangan pasangan dewasa ataupun remaja. Tapi siapa sangka, rupa-rupanya kanak-kanak juga sudah pandai menjerumuskan diri mereka ke lembah cinta....dan apabila gagal, kesannya sangat dramatik!! Ikuti kisahnya seperti yang dipaparkan di bawah..........

AKHBAR RUSSIA MELAPORKAN PERAMPAS #MH370 BERNAMA 'HITCH' ???!!!

2
SUSULAN dakwaan sumber yang rapat dengan agensi risikan Russia FSB, sebuah akhbar negara berkenaan menurut satu laporan hari ini mendakwa sumber yang sama juga mengetahui nama perampas itu.

DAP NAK JADI 'HERO' ISU 1000 CINA KOYAKKAN PASPORT MAHU PULANG KE MALAYSIA !!!


Untuk info pada tahun 2003, 1000 rakyat cina Malaysia yang mengoyakkan passport mereka untuk mengumumkan bahawa mereka tidak mahu menjadi rakyat Malaysia telah berlepas ke United Kingdom dengan kepercayaan bahawa mereka boleh menjadi rakyat United Kingdom di bawah undang-undang kolonial yang telah lama di hapuskan oleh kerajaan UK. 

PENCULIK TUNTUT RM36.4 JUTA BEBASKAN WANITA WARGA CHINA DICULIK DI SEMPORNA


KUALA LUMPUR 

Penculik dua orang wanita di Resort Singamata, Semporna, Sabah, telah menuntut wang tebusan sebanyak RM36.4 juta untuk membebaskan tebusan.