Tuesday 5 November 2013

ANAK NIK AJIS YANG TAKBUR


Selagi adanya benih sesat ni dalam masyarakat Islam dan Melayu di Tanah Melayu ini yang kerjanya cuma tahu menyesatkan orang lain, maka selagi itulah Islam dan Melayu kita akan terus bertelagah.

PAK CIK GUARD 'BINI MAT YO' JADI PELAKON DRAMA


Anda masih ingat lagi dengan Pak Cik Guard yang kena maki  tanpa belas kasihan dengan bini Mat Yo tu... Baca  <  DI SINI  >  <  DI SINI  > juga  <  DI SINI  > 
Khabarnya....pak cik ni dah dapat tawaran berlakon.... Ye lah tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, siapa yang tahu. Begitulah yang terjadi kepada pengawal keselamatan yang terbabit dengan pergaduhan yang penuh penghinaan oleh isteri kepada pemain bola sepak terkenal negara, Mat Yo.

VILLA NABILA : EXPEDIA SENARAIKAN TEMPAT PALING BERHANTU UNTUK DILAWATI

VILLA2
Pintu masuk ke Villa Nabila

JOHOR BARU : Pusat pembangunan Danga Bay mungkin lebih dikenali sebagai sebahagian daripada projek bernilai jutaan ringgit yang dibangunkan oleh Iskandar Malaysia.

( VIDEO ) : WANITA TUNJUK PAYUDARA PADA PEGAWAI KASTAM


Dua orang ibu menanggalkan pakaian masing-masing di hadapan penumpang satu penerbangan selepas didakwa mabuk.

SOBRI SUDIN BUKAN PADI JANTAN ....???

alt

ALOR SETAR 3 Nov - Bekas Setiasuaha Akhbar Menteri Besar Kedah Sobri Sudin mendakwa dirinya bukanlah pemilik blog 'Padi  Jantan' sepertimana yang dituduh Ketua Penerangan PAS Muhammad Sanusi Md Nor yang telah mengemukakan saman bernilai RM130,000 terhadap dirinya.

MUKHRIZ JELASKAN PUNCA KEKALAHAN BN


mhk

JERAI  – Menteri Besar, Datuk Mukhriz Tun Mahathir menyifatkan pelbagai  faktor menjadi punca kegagalan Barisan Nasional (BN) menawan Dewan Undangan  Negeri (DUN) Sungai Limau daripada Pas dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) hari  ini.

Mukhriz berkata, BN yang mendahului kiraan undi pada peringkat awal akhirnya  terpaksa akur apabila undian daripada Pusat Daerah Mengundi (PDM) Bukit Besar  mula dikira.

TIADA TEMPAT TINGGAL, LELAKI MISKIN JADIKAN LIANG LAHAD SEBAGAI RUMAH


Sao Paulo : Seorang lelaki papa kedana dilaporkan tinggal dalam sebuah liang lahad yang dikongsi bersama rangka sahabat karibnya sejak 13 tahun lalu.

POLIS TEMUI PISTOL BERSAMA 7 BUTIR PELURU HIDUP DI TANDAS STADIUM SHAH ALAM SELEPAS FINAL PIALA MALAYSIA TAMAT

Pistol ditemui dalam tandas stadium

Polis menemui sepucuk pistol bersama tujuh butir peluru hidup di salah satu tandas di Stadium Shah Alam ketika perlawanan akhir Piala Malaysia di antara Pahang dan Kelantan berlangsung semalam lapor Sinar Harian.

#PRKSgLimau : BN TEMPANGKAN KEMENANGAN PAS

BN menang 10 PDM manakala Pas menang 9 PDM... Sebenarnya, tak adalah teruk sangat.. Tetapi membuktikan PAS perlu mengikut telunjuk Cina DAP dengan isyarat Melayu mula menolak PAS..

Seperti yang telah dijangkakan sebelum ini, Pas akhirnya berjaya mengekalkan penguasaannya mereka di Sungai Limau apabila menyaksikan calon parti itu berjaya mengalahkan Barisan Nasional / Umno dalam pilihanraya kecil pada kali ini. Maka, debaran PRK DUN Sungai Limau akhirnya terjawab apabila pengundi Sungai Limau membuat keputusan untuk terus kekal bersama PAS bagi tempoh sepenggal lagi.