Saturday 25 April 2015

CERITA SEBENAR GURU WANITA RAMPAS NASI LEMAK MURID DI PENANG

2

Semalam, heboh di laman sosial dengan kes nasi lemak dua orang pelajar di rampas oleh seorang guru wanita dan guru besar sebuah sekolah di Pulau Pinang.

RAHSIA PERKUBURAN 1 MALAYSIA DI DEDAHKAN !!!

2

MUAR – Dakwaan kononnya terdapat sebuah kawasan ‘perkuburan 1Malaysia’ di Kampung Tanjung Agas di sini yang menjadi viral di laman sosial Facebook adalah tidak benar.

#PRKPERMATANG PAUH : CUCU, KAJANG, PENJARA KETUA PKR..... SEMUA WAN JIJAH NAK JAGA... !!!


SEBENARNYA kita dah boleh agak dari awal lagi bahawa PKR memang akan letakkan semula Wan Azizah di Permatang Pauh untuk mempertahankan kerusi Parlimen Permatang Pauh.  Walaupun dalam rekod-rekod lampau telah jelas menunjukkan bahawa mak Nurul Izzah ni memang langsung tak buat kerja dan dikatakan seorang wanita yang gagal memimpin rakyat tetapi masih tetap giler kan jawatan Ahli Parlimen !!!

4 PENJURU DI PERMATANG PAUH.... 2 ORANG CALON PKR ??? #PRKPERMATANGPAUH


Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Permatang Pauh menyaksikan pertandingan empat penjuru antara calon Barisan Nasional (BN), Parti Keadilan Rakyat (PKR), Parti Rakyat Malaysia (PRM) dan seorang calon Bebas/PKR. 

WANITA 'MAT SALEH' TAYANG PAYUDARA UNTUK BAYAR HARGA MAKANAN !!!

tunjuk-tetek-tak-nak-bayar-nasi-lemak

KUALA LUMPUR : Seorang wanita tidak dikenali bertindak menanggalkan pakaiannya untuk mengelak daripada membayar makanan yang dimakannya berjumlah RM18 di Jalan Petaling, semalam..

PEKERJA ASING SELAMATKAN BAYI DI TINGGAL BERSENDIRIAN KEPALA TERSEPIT BESI PENGHADANG


SEORANG pekerja asing mendapat perhatian meluas di Internet selepas menjadi hero dengan menyelamatkan seorang bayi yang kepalanya tersepit pada pagar balkoni sebuah apartmen di Singapura, semalam.

SELANGOR AKAN DAPAT MB BARU ???


Dalam kesibukan menghadapi 2 pilihanraya kecil di Rompin dan Permatang Pauh awal bulan 5 ini. Nampaknya ada satu peristiwa bakal memberi cabaran besar pada Pakatan Rakyat yang semakin jelas kita lihat perpecahan antara mereka terutama didalam Pas.