Monday 16 September 2013

AHLI SYIAH DI MALAYSIA MAKIN MELAMPAU....BIADAP..!!!Dalam perkembangan terbaru fahaman Syiah di Malaysia.. Mereka sudah berani menonjolkan diri menghentam Mufti yang di amanahkan oleh Sultan/Raja-Raja Melayu menjaga Agama Islam dan pegangan fahaman Ahli Sunnah Wal Jemaah.

AZIZ DESA GANTI DATUK IR.NAWAWI, KETUA UMNO BAHAGIAN LANGKAWI....???Pengacara televisyen popular, Aziz Desa, 48, menawarkan diri untuk bertanding dalam pemilihan Umno Oktober depan.

Aziz berkata, dia menawarkan diri untuk bertanding merebut jawatan Ketua Umno Bahagian Langkawi yang kini disandang Datuk Ir Nawawi Ahmad yang juga ahli Parlimen itu.

Menurutnya, keputusan itu diambil selepas melihat beberapa perkara yang membuatkannya berasa perlu untuk bertanding bagi jawatan itu.

“Saya diminta oleh rakan-rakan dan penduduk supaya bertanding dalam pemilihan kali ini sekali gus memberi nafas baru dalam kepimpinan Umno di sini.

NGO DI SITIAWAN BUAT LAPORAN POLIS BANTAH ABU MAYAT CHIN PENG DI BAWA KE MALAYSIA


Pada 16 sept 2013 jam 1545 bertempat di balai Seri Manjung sebanyak 3 laporan polis Bersangkut :-

1) Sitiawan rpt : 10500
2) Sitiawan rpt : 10501
3) Sitiawan rpt : 10503

AWAS !!! LELAKI SEPARUH BOGEL MENGGANAS CARI ANAK DARA...!!!


MARANG - "Sebaik sahaja tersedar daripada tidur, saya lihat ada lelaki separuh bogel memakai topeng ‘Zorro’ berada atas badan. Saya cuba menjerit namun mulut saya penuh dengan cecair seperti minyak dan ditutup,” kata mangsa, seorang pelajar berumur 17 tahun.

RIBUAN UMAT ISLAM INDONESIA ZIARAH JENAZAH ULAMA PEMIMPIN MAJLIS RASULULLAH.....
JAKARTA - INDONESIA. Ribuan umat Islam termasuk Presiden Indonesia Susilo Bambang Yudhoyono menziarahi jenazah ulama masyhur Indonesia Habib Munzir Al Musawwa di Jakarta Selatan pada Isnin dan menyembahyangkan jenazahnya sebelum dikebumikan selepas Zohor.

PELAJAR TINGKATAN 5 DITAHAN BAWA MOTOSIKAL CURI KE SEKOLAH

Tengok raut wajah.... kesian la pulak. Berani kerana benar, takut kerana salah....dik.

LUNAS - Dua pelajar lelaki tingkatan lima yang akan menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) ditahan sebaik keluar dari kawasan sekolah kira-kira jam 2 petang kelmarin.

BENJAMIN NETANYAHU BELASAH SENATOR USA JOHN KERRY SAMPAI LEBAM BIJI MATA...!!!


Benjamin Netanyahu diberitakan membelasah lebam biji mata Senator Amerika John Kerry. Kejadian itu dilaporkan berlaku semasa perbincangan tertutup mereka. Diceritakan John Kerry berkata "Tidak Benjamin, Tidak: Bukan saya tapi orang Rusia yang celaka itu" yang telah menimbulkan kemarahan Benjamin.

CHIN PENG MATI BERSAMA TAKDIRNYA..... KEMPUNAN NAK MATI DI SITIAWAN...!!!


Petaling Jaya  :  Bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya (PKM) Chin Peng meninggal dunia di sebuah hospital di Bangkok, kira-kira pukul 6.20 pagi Isnin. Dia berusia 90 tahun.