Tuesday 30 September 2014

PENYANYI ALIFF AZIZ DIDENDA $2K CURI TELEFON BIMBIT

KERATAN DARI SEBUAH AKHBAR SINGAPURA

PENYANYI kelahiran Singapura yang telah mencipta nama di Malaysia , Aliff Aziz, dikenakan denda $2,000 Jumaat lalu atas kesalahan mencuri telefon bimbit.

LELAKI WARGA EMAS DITEMUI MATI ATAS BUMBUNG RUMAH SENDIRI


Beberapa keping gambar yang dimuatnaik oleh Pihak Bomba Jitra, Kedah yang menurunkan mayat lelaki dipercayai meninggal di atas bumbung menimbulkan persoalan oleh pengguna media sosial. Caption bomba seperti dibawah:

(FOTO) : WANITA HAMIL KEMBAR 5


BIASANYA.... wanita barat sangat obses dengan bahagian2 tubuh yang besar sebagai daya tarikan seksual mereka. Mereka sanggup lakukan apa sahaja dan yang paling popular adalah pembedahan plastik untuk membesarkan sama ada... bibir, payudara atau pinggul ataupun kesemuanya demi untuk kelihatan cantik dan menarik malah seksi !!!

SAIFUDDIN ABDULLAH..... INI SOALAN UNTUK KAMU !!!


Berikut disenaraikan 7 soalan untuk kamu.... Saifuddin Abdullah.

PENDEDAHAN APAKAH SEBAB SEBENAR AMBIGA DAN BAR COUNCIL BERIYA-IYA MAHU AKTA HASUTAN 1948 DIMANSUHKAN


JIKA ANDA RAKYAT MALAYSIA BERBANGSA MELAYU...... Tahukah anda Apakah sebab sebenar Majlis Peguam beriya2 mengepalai gerakan mendesak kerajaan memansuhkan Akta Hasutan 1948 dan sebab sebenar ini TIDAK PERNAH DI BINCANGKAN SECARA TERBUKA OLEH BAR COUNCIL DAN AMBIGA DALAM MANA2 MAJLIS ATAU PENULISAN MEREKA...????

(VIDEO) : PENCURI TELEFON DIBELASAH HINGGA MATI DI BUKIT MERTAJAM ???BUKIT MERTAJAM, 28 Sept (Bernama) -- Seorang penganggur yang cedera parah dipukul orang ramai kerana mencuri sebuah telefon bimbit milik seorang pemandu lori Jumaat lepas, meninggal dunia di Hospital Bukit Mertajam (HBM) di sini, awal Ahad.