Saturday 10 May 2014

JIJIK !!! USTAZ LUDAH KE DALAM MULUT MURID TAHUN 3 !!!


GARA-GARA ditegur oleh seorang murid darjah tiga kerana meludah di tingkap, seorang ustaz bertindak meludah ke dalam mulut murid tersebut.

ALAHAI NURUL IZZAH....


Nurul Izzah ni sapa? Budak tadika ke? Apsal bengap sangat... mudahnya nak mencari salah orang dan menunding jari ke arah orang . Barangkali beliau tidak tahu, satu jari kita menunding ke depan, 3 jari lagi menghala dan tunjuk ke arah diri sendiri. 

PENGASAS MALAY NATIONAL BANK DIBUNUH HANYA KERANA TUBUHKAN BANK UNTUK ORANG MELAYU !!!


Kematian Maarof sangat tragik dan menyedihkan. Kes bunuh dipercayai komplot gagalkan usaha peguam tubuh bank Melayu Kuala Lumpur.

(FOTO) : WANITA PANAS BARAN DAKWA ADA BOM DALAM PESAWAT MALINDO AIR


Wanita yang mencetuskan kekecohan dalam pesawat Malindo Air dibebas dengan jaminan polis. Wanita yang ditahan reman atas kesalahan mencetuskankekecohan dalam pesawat Malindo Air dibebaskan dengan jaminan polis, Jumaat.

JOM TENGOK HUJAN METEOR


Mengikut kepercayaan 'karut-marut'...hajat akan tercapai apabila anda melihat tahi bintang (meteor) jatuh ketika sedang berhajat. Betul atau tidak... Tahukah anda.... Rakyat Malaysia berpeluang menyaksikan juraian hujan meteor daripada Komet 209P/Linear pada 23 dan 24 Mei ini.

PENGAWAL KESELAMATAN LELAKI GODA REMAJA LELAKI UNTUK LAMPIAS NAFSU PELIK !!!


Sungai Buloh: Tindakan gila seorang lelaki misteri yang gemar menculik pelajar sekolah sebelum dipaksa menjadi alat pemuas nafsu sejak sebulan lalu akhirnya terbongkar selepas dia diberkas tengah hari semalam.

SPM 2013 : SEMAK STATUS KEMASUKAN KE IPTA DAN POLITEKNIK MULAI HARI INI


KUALA LUMPUR 10 Mei :
Status permohonan kemasukan ke institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dan Politeknik Premier bagi lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau yang setaraf dengannya boleh dibuat mulai tengah hari, hari ini.

AWAS !!! PERHATIAN BUAT KAUM HAWA...... AIR DISUNTIK BAHAN PENGKHAYAL !!!BAHAYA! PERHATIAN BUAT GADIS, WANITA, ANAK DARA! AWASI TAKTIK KOTOR PENJENAYAH!

Pendedahan satu taktik kotor penjenayah yang mengambil kesempatan memperdaya gadis-gadis terutama pelajar sekolah.Jangan mudah mengambil minuman atau makanan daripada sesiapa samada yang dikenali ,lebih-lebih lagi yang tidak dikenali.

Gambar diatas menunjukkan cara air kotak disuntik dengan bahan penghayal dan digam (seal) semula supaya kelihatan seperti asal sebelum diberi kepada pemangsa. Sebarkan.

(FOTO) : PENUMPANG MENINGGAL DUNIA DALAM PENERBANGAN D7 171 AIRASIA X


KUALA LUMPUR: Seorang penumpang disahkan meninggal dunia semasa berada dalam pesawat AirAsia X penerbangan D7 171 yang dalam perjalanan menuju Kuala Lumpur dari Jeddah pada Jumaat.

(FOTO) : GADIS HADIAHKAN 'BUNUH DIRI TERJUN DARI PASARAYA TERKENAL KOTA KINABALU' UNTUK TEMAN LELAKI ???!!!


Seorang wanita maut membunuh diri setelah terjun dari sebuah pasaraya terkenal di Kota Kinabalu, Sabah. Apa yang mengejutkan, wanita tersebut sempat memuatnaik status rancangannya yang mahu membunuh diri di Facebook.