Thursday, 7 March 2013

MAYAT DALAM LUBANG BESAR ITU BUKAN PENCEROBOH.....????


Wahhhh...Selain mempunyai kemahiran dalam kerja memfitnah, pencacai pakatan juga berkebolehan untuk menjadi anggota forensik seperti dalam rancangan drama terhebat CSI..

Kali ini pakar forensik pakatan mendakwa mayat mayat yang di dedahkan semalam adalah mayat anggota keselamatan yang dibunuh oleh lanun sulu...siap dengan bukti bukti lagi..hebatkan..

Tak sangka, mereka mempunyai bakat terpendam hingga dapat buktikan hasil siasatan mereka 100% tulen dan menyebarkan dalam laman laman sosial..

Tapi kali ni aku nak tunjukkan pula apa yang di tuduh oleh mereka semuanya satu fitnah terhadap anggota keselamatan..Cuba tengok gambar kat atas tu..Sama tak seperti apa yang difitnah pakar forensik pakatan??

Mereka mendakwa itu mayat anggota keselamatan, tapi kenapa anggota keluarga mereka tak tuntut? Kalau macam tu mayat mayat anggota keselamatan yang dikebumikan baru baru ini mayat siapa?

Laporan media Indonesia semalam mendedahkan bahawa lanun sulu terpaksa mengali lubang untuk kebumikan mayat mayat rakan mereka kerana mayat mayat itu makin membusuk..

Jadi apa lagi motif pembangkang nak fitnah pasukan keselamatan kita??? medantempur


1 comment:

Unknown said...

salam perjuangan..
harap dpt pautkan blog sy d ruangan cik

http://perakkayangan.blogspot.com/

sy kan paut kn juga blog cik d ruangan sy. tq