Thursday, 26 February 2015

(VIDEO) : KEHEBATAN WANITA YANG LEMAH MEMBELASAH LELAKI YANG MENGGANGGUNYA


Wow, terdiam sejenak! Hebat sungguh wanita di India ni yer.. Bukan calang-calang orang yer..Dalaman nampak jer lembut, tetapi luaran mak aii… Terkejut ehh…Rasanya korang sume tahu kat negara tue, ramai kaum wanita ‘diperhambakan’…

Haa, disebabkan itu,sorang wanita tetiba ‘bersatu tenaga’ dan mengeluarkan skill-skill mantap.. Gilerr betul..  Sia-sia jer lelaki yang mengacaunya tu kena belasah..

Cari pasal lagi!! Rasakan akibat..Eii, depan public plak tu dekat stesen keretapi.. Alahai,malu nyer!! Boleh dikatakan ‘lunyai’ jugak lerhh laki tu..



Kagum!!  Korang tahu tak, wanita tu bukan sahaja menumbuknya, tetapi siap angkat lelaki dan lempaq ke bawah.  Serupa ‘hulk hogan ’ plak.. Haha..

Untungla kalau dapat berbini macam ni kan.. Comfirm selamat hidup.. Tapi kan, macam queen control plak eh nanti.. Setiap orang berbeza pendapat dia..Hehe..

Kalau macam ni lah rupa wanita zaman sekarang, mesti  takde orang ‘hegeh-hegeh’ nak kacau.. Tak gitu? So, jum kita belajar karate.. Kasi hentam sama lelaki.. Hehe..~~ UtaraNews.com

Post a Comment