Friday, 27 February 2015

PENARI IRINGAN MALUKAN MADONNA DI PENTAS BRIT AWARDS 2015Malu bukan kepalang bagi Madonna, satu peristiwa yang tidak mungkin dapat dilupakannya akan tercatat dalam pemikirannya dan sejarah kariernya setelah dia terlentang di atas pentas Brit Awards 2015 yang berlangsung di O2 Arena, London.

Kejadian itu berlaku setelah kain cape yang dipakainya tidak habis lagi dibuka tetapi penari-penari iringannya sudah menarik kain itu terlebih dahulu.

Namun, dia kelihatan tenang dan kembali menyanyi seperti biasa seakan-akan tiada apa-apa yang berlaku. Maklumlah professional lah katakan. Apa tidaknya, dia sudah 30 tahun pengalaman dalam industri seni.

Menurutnya dalam nada jenaka, rekaan ‘cape ‘ dari Armani itu telah mengenakannya.

“Armani telah kenakan saya! Cape yang cantik itu diikat terlalu ketat! Tetapi apa pun ia tidak dapat menghalang saya dan kasih sayang anda sangat memberikan dorongan buat saya.

“Terima kasih untuk ucapan anda kepada saya, I’m fine! #livingforlove,”. Itulah antara kata-katanya menerusi Instragram miliknya berserta illustrasi busana yang digayakannya ketika insiden tersebut berlaku. ─ Siakapkeli.com.my

No comments: