Sunday, 9 August 2015

PM BOHONG MENGENAI PENEMUAN BUKTI SAHKAN #MH370 ???


Beberapa hari yang lalu kita dikejutkan dengan berita yang amat berat untuk diterima, lagi-lagi bagi keluarga mangsa yang hilang bersama pesawat MH370. Berita itu sendiri telah disampaikan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib bahawa cebisan yang dijumpai di Pulau Reunion itu adalah kepunyaan MH370.


Dengan berita itu, segala misteri dan tanda tanya sudah pun terjawab.. Namun ada sesetengah pihak yang musykil dengan pengesahan perjumpaan cebisan di pulau yang terletak di Perancis tu. Terbaru, individu ini mengemas kini status di Facebook dan menyatakan kenapa cebisan yang dikatakan milik MH370 itu sama sekali tak masuk akal.


“Ini pendapat saya..”


“Ini padahnya bila buat skrip tu tak tahu selok belok aviation..”


“Kami tahu anda berbohong”- Isteri Pramugara yang hilang bersama MH370

Isteri kepada pramugara yang hilang bersama pesawat MH370 itu juga berstuju dengan statement yang dikeluarkan Mohd Roshdi Hassan. Kami nak komen panjang lebar pun tak boleh sebab kami memang tak tahu selok belok atau pengetahuan tentang course penerbangan ni. Moga-moga kebenaran akan muncul satu hari nanti!


3 comments:

fuad costacurta said...

Saya biasa bawa air minuman 1.5 liter di dalam penerbangan MAS....Tiada masalah pun?

fuad costacurta said...

I selalu bawa minuman botol 1.5 liter di dalam penerbangan MAS selama ini...tiada masalah pun?

Unknown said...

Mungkin botol dari luggage penumpang. Penumpang pun biasa kalau travel, masukkan air dalam beg luggage sebab tak bole di masukkan dln hangbag.