Monday, 18 November 2013

TUN M MASUK IJN, DOKTOR BERPUAS HATI DENGAN KEMAJUAN, SEMOGA ALLAH SENTIASA MEMBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK KEPADA BELIAU....

KUALA LUMPUR  -  Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir  Mohamad hari ini dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) akibat jangkitan dada.

Menurut kenyataan daripada pejabat beliau, Dr Mahathir telah disahkan mempunyai jangkitan dada dan kini sedang menjalani rawatan serta fisioterapi.
“Pasukan perubatan sedang memantau keadaan beliau dan berpuas hati dengan kemajuannya,” menurut kenyataan itu.
Dr Mahathir, 88, dijangka berada di IJN untuk beberapa hari bagi membolehkan pasukan perubatan memantau perkembangan lanjut beliau termasuk sesi fisioterapi dan senaman.
Doktor menasihatkan beliau tidak menerima pelawat kecuali anggota keluarga.
Jom kita jenguk ke blog pembangkang berikutan berita Tun M ini..... Seperti yang di duga.... anda lihatlah sendiri mentaliti blogger pembangkang seperti print screen di bawah....


Ni baru satu blog.... kalau anda rajin.... search lah ke lain-lain blog pembangkang. Pastinya mereka sangat gembira dan bersorak-sorai dengan berita ini..!!!

Seperti kata sahabat admin di status facebook nya.......
Fakta : Tun M dirawat di IJN akibat jangkitan kuman didada - Bernama 
Bila di'SPIN' manusia media sosial: 
1. Tun M ke IJN setelah mengadu sakit dada.2. IJN kecoh bila mantan PM hadir untuk rawatan.3. Tun M di IJN bukti balasan Tuhan atas kezalimannya.4. Tun M di IJN, Tok Guru masih sihat.5. Dada Tun M penuh dosa, pasal itulah masuk IJN.6. IJN adalah tempat penyucian dosa Tun M pada rakyat. 7. Mantan PM terlantar di IJN, mana Najib? 8. Najib tak pandai urus negara membuatkan Tun M terlantar di katil IJN.9. IJN hanyalah untuk orang Umno.10. Tun M terlalu stress akibat percaturan politik Najib. Najib harus letak jawatan.  
Beretika & matanglah dalam menyampaikan sesuatu berita. Dari hangpa buat dosa kering, lagi baik kalau hangpa anjur solat hajat untuk kesihatan beliau ker, Majlis bacaan Yassin ker, mendoakan beliau sembuh ker, etc.

No comments: