Tuesday, 30 April 2013

DAKWAT KEKAL : PUAK HARAMJADAH CUBA KANTOIKAN SPR....!!!


Puak PR mengatakan dakwat kekal boleh hilang ketika dicuci dan siap publish kat fb. Tetapi, akhirnya kantoi juga, kerana ada kesan lagi di jari....cer tengok betul-betul....Bukankah kesan dakwat kat celah jari  tu masih ada...perhatiakan  diantara jari dgn kulit.. pada mata aku la.. ada kesan.. maknanya empunya jari ni dh ngundi laa kan...??? nak menipu pun agak-agaklah.....KANTOI ISU DAKWAT BOLEH PADAM - DIORANG NI MENGUNDI JAM 7.55 PAGI..

SPR telah menetapkan waktu pembuangan UNDI ialah bermula jam 8.00 pagi.
Tetapai rupanya PKR punya waktu ialah 7.55 pagi. Setelah mengundi jam 7.55 pagi diorang ambik gambar.. AGAKNYA DIORANG MENGUNDI HANTU KOT!!!!
Pakatan pembangkang mempolitikkan serta memfitnah Suruhanjaya Pilihanraya berhubung penggunaan dakwat kekal bagi mereka yang mengundi awal pada hari ini.

Kaedah calitan yang dikemukakan oleh pakatan pembangkang adalah di sebelah kiri di mana jari DICELUP SEPENUHNYA sementara KAEDAH CALITAN yang digunapakai adalah di sebelah kanan di mana dakwat dicalit bermula dari hujung kuku hingga ke pangkal kuku (bermula dari atas ke bawah dan hanya di kawasan atas jari sahaja. 

Macam-macam cara mereka mahu menyalahkan SPR....puak bangang!!!!

No comments: