Tuesday, 20 August 2013

PELAKON FATHIA DIIKTIRAF UZBEKISTAN....???
Memiliki wajah persis gadis Uzbek memberi kelebihan kepada pelakon jelita Fathia untuk menghiasi enam halaman majalah fesyen terkenal di Uzbekistan, Bella Terra untuk edisi khasnya pada Julai lalu.
Lebih membanggakan, Fathia juga diberi peluang memperagakan busana eksklusif rekaan pereka terkenal dari Malaysia, Albert King sepanjang sesi fotografi untuk majalah yang dimiliki anak Presiden Uzbekistan, Gulnara Karimova itu. 

Secara peribadi, pemilik nama sebenar Nur Fathia Abd Latiff, 25, mengakui peluang menghiasi majalah terkenal itu bukan saja pengiktirafan dalam karier seninya sekali gus membawa nama Malaysia ke peringkat antarabangsa. 

"Saya berasa sangat teruja bila diberi penghormatan berkenaan. Bagi saya, peluang menghiasi majalah Bella Terra itu adalah permulaan yang cukup baik buat saya mengintai peluang untuk mencipta nama di luar negara".

Foto
WINNIE (kiri) yang menaja Fathia ke Uzbekistan turut gembira dengan pencapaian pelakon ini.
"Pada masa sama, saya juga berasa terharu kerana dalam ramai selebriti tempatan, saya pula yang terpilih untuk menghiasi majalah bertaraf antarabangsa itu. Terus terang, saya sendiri berasa tidak percaya bila melihat wajah sendiri terpampang di majalah berkenaan. Ia satu kepuasan yang sukar untuk digambarkan dengan kata-kata. < myMetro >

No comments: