Wednesday, 27 February 2013

ADAKAH ANDA SANGGUP BUNUH ANAK SENDIRI HANYA KERANA SAIZ KEMALUAN ANAK LELAKI ANDA KECIL......???

GILER.... memang giler....kejam giler....!!!! Seorang ibu sanggup membunuh anak kandungnya sendiri hanya kerana anak lelakinya yang baru berusia 7 tahun itu memiliki saiz alat kelamin yang kecil...!!! Apakah ibu-ibu sekarang sudah tidak punya naluri kemanusiaan terhadap anak sendiri.....???? BINATANG PUN SAYANG ANAKNYA.... Ikuti kisah sebenarnya.....

JAKARTA — “Kalau alat kelamin tak ada, lebih baik mati saja,” begitu kata seorang ibu berusia 38 tahun dalam keterangan kepada polis ketika mengaku membunuh anak lelakinya berusia tujuh tahun kerana malu dengan jiran-jiran di Jatinegara, Cakung, Jakarta Timur pada Selasa. 
Dalam kejadian di rumahnya itu pada tengah hari semalam, wanita itu dilaporkan telah membenam kepala kanak-kanak itu ke dalam baldi berisi air sehingga tidak bernyawa.Ibu itu juga mengikat tangan dan kaki anaknya agar dia tidak meronta. Dia telah menyerah diri di balai polis dan mengaku melakukan pembunuhan itu. 
Seorang jurucakap polis dipetik sebagai berkata oleh portal berita kompas.com bahawa kanak-kanak lelaki itu telah melalui proses berkhatan di kampung halaman di Grobogan, Jawa Tengah, pada Disember lalu. 
Setelah pulang ke Jakarta, wanita itu yang mendapati alat kelamin anaknya mengecil telah membawa anaknya ke sebuah pusat berkhatan di Bekasi, Jawa Barat.Usaha itu tidak memberi hasil sebagaimana yang diharapkan sehingga menyebabkan dia berasa malu dengan jiran-jiran dengan keadaan anaknya itu, kata jurucakap berkenaan. 
Selain motif perasaan malu, polis akan juga menyiasat motif lain dalam pembunuhan itu kerana jiran-jiran wanita itu tidak mengetahui masalah yang dialami kanak-kanak lelaki itu selepas dia berkhatan. 
— BERNAMA

No comments: