Thursday, 29 March 2012

PEMINAT AARON AZIZ TENTU SUKA.......


Wajah-Wajah Lucu & Comel Aaron Aziz

Wajah-Wajah Lucu & Comel Aaron Aziz

Khas untuk peminat-peminat setia pelakon pujaan ramai Aaron Aziz, kami kongsikan beberapa keping gambar hero pujaan Malaya ini yang diambil daripada akaun Facebook peminat ‘We Love Aaron Aziz’.
Foto-foto ini memperlihatkan beberapa karektor yang dibawakan oleh Aaron dalam filem ‘Ngorat’ yang turut menampilkan pelakon Erra Fazira dan Iedil Putra.
Filem ini diterbitkan oleh LineClear Motion Pictures dan diarahkan oleh Prof. A. Razak Mohaideen. Ngorat dijangka akan menjengah pawagam pada Julai ini. Sama-sama kita nantikan!
Aaron Aziz Pertama Kali Berlakon Filem Inggeris.......minat giler kat Aaron Aziz... haha

1 comment:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.