Friday, 16 December 2011

GEMPAR..!!! ISTERI TERIMA HABUAN PENYAMUN..!!!

PANAS! KAMI DEDAH NGA PENYAMUN!


TERTERA JELAS NAMA ISTERI KESAYANGANNYA

BONGKAR!!! 
KAMI DEDAHKAN PENYAMUN NGA KOR MENG


SALAHGUNA KUASA OLEH NGA KOMENG SI PENGHINA HITAM METALIC, HARAMJADAH

DOKUMEN YANG MEMBABITKAN TENDER TEMPAHAN DARI MAJLIS BANDARAYA IPOH KEPADA SYARIKAT LAIN DIPAKSA SERAH ATAS ARAHAN KERAJAAN NEGERI KETIKA ITU KEPADA SYARIKAT ISTERI NGA KOR MENG, 
INI BUKTINYA:

MULA-MULA GOODMAN TAILOR KEMUDIAN DITUKAR KE COMPANY YANG TERSAYANG


NGA KOR MENG YANG JUGA PENGHINA WARNA KULIT DAN MELABELKAN MENTERI BESAR PERAK HARAMJADAH ATAU BAHASA MUDAHNYA ANAK HARAM DIULANG..  ANAK HARAM ....DENGAN JELAS MENGGUNAKAN PENGARUHNYA AGAR TENDER YANG SUDAH DIBERI KEPADA SYARIKAT GOODMAN TAILOR SDN BHD DI TARIK BALIK KEMUDIAN DI SERAHKAN KEPADA SYARIKAT ETHAN & ELTON SDN BHD.

MENARIK UNTUK DI BICARAKAN IALAH KITA LIHAT SENDIRI TARIKH TERTUBUHNYA SYARIKAT MILIK YANG TERSAYANG NGA KOR MENG IAITU ETHAN & ELTON SDN BHD DISINI:

DEMI YANG TERSAYANG, HARGA TERMAHAL DIBERIKAN


LIHAT BAGAIMANA LICIKNYA MEREKA MEROMPAK DUIT RAKYAT DENGAN MENGHALALKAN CARA DAN TINDAKAN AGAR TIDAK DIKESAN SESIAPA. SELAMA INI MEREKA MELAUNGKAN KETELUSAN, KREBILITI DAN BERBAGAI BAGAI NYATALAH ITU GULA GULA UNTUK MENGABURI MATA RAKYAT. SYARIKAT YANG DITUBUHKAN SELEPAS MEREKA MEMEGANG KUASA DI PERAK DAN TERUS MENYAMUN RM14,400.00. WAHH!!! HEBAT ..

PARTI YANG MENJADI SANDARAN ORANG CINA, HARAPAN AGAR KESAMARATAAN DIRASAI AKHIRNYA MEMAKAN ORANG CINA ITU SENDIRI, GOODMAN TAILOR SDN BHD YANG DI PUNYAI OLEH KAUMNYA SENDIRI DISEMBELIH SEBAB KETAMAKAN KUASA MEREKA.

14 RIBU PUN DIBERIKAN KEPADA TERSAYANG 


BUKTI NYATA INI DAPAT DILIHAT BAGAIMANA DAP PERAK DENGAN MENGGUNAKAN KUASA NYA AGAR MBI TUNDUK DENGAN ARAHAN MEREKA SAMBIL MEMPERKUDAKAN MB NIZAR MENJADI BONEKA MEREKA.

DEMI TERSAYANG ..... SELAMAT TINGGAL ARAHAN


PENGALAMAN USIA COMPANY TERSAYANG KETIKA ITU...

DITUBUHKAN PADA 23 APRIL 2008, DAN MENERIMA TENDER PEMBEKALAN PADA BULAN YANG SAMA.  PENGALAMAN APA YANG DIMILIKI (DALAM BIDANG JAHITAN PAKAIAN SERAGAM KERAJAAN /SWASTA) OLEH SYARIKAT TERSEBUT???


MAKA BERSUKALAH TERSAYANG HASIL SAMUNAN SUAMI TERCINTA


SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH MALAYSIA (SPRM) DIMINTA UNTUK MENYIASAT PEMBONGKARAN INI. BAGI MEREKA YANG CINTAKAN KETELUSAN, KREBILITI DIMINTA UNTUK MELAPORKAN KEPADA PIHAK BERKUASA.

Sumber : Angkatan Pemikir

TQ : I4TT

No comments: