Friday, 4 December 2015

TERLALU EGO..... FAZURA TIDAK TAU SIAPA KIM KARDASHIAN ???


Siapa menduga, ada pelakon cantik dan popular dalam Malaysia ni masih tidak kenal dengan nama singkatan yang biasa digunakan oleh peminat dan netizen Kim Kardashian di seluruh dunia.

faz

Semuanya bermula dengan salah seorang peminatnya hanya menulis “Mcm kimK yang depan tu” merujuk kepada gambar Fazura bersama dua orang rakannya (gambar atas).
Lantas, tak semena-mena Fazura telah screen capture profil Instagram peminatnya itu yang dikenali sebagai Vii.narza kerana tersalah sangka wanita itu menulis perkataan mencarut.
fazura
TETAPI.... tak lama selepas itu, Fazura telah membuang gambar tersebut berikutan banyak komen yang mencemuh dirinya...


Namun,  salah faham tersebut  masih belum menemui titik noktah kerana peminat terus menjadikan perkara itu sebagai lawak jenaka.

Screen-Shot-2015-12-03-at-1.32.15-AM-630x405

Fazura kemudiannya dikatakan telah membuat satu laporan polis ekoran tidak tahan dengan gurauan-gurauan yang dikategorikan sebagai melampau itu...

Walau bagaimanapun, hal laporan polis itu masih belum dapat dipastikan, tetapi pembantu Fazura sendiri telah pun memuat naik gambar bersama Fazura di Balai Polis.

Jom kita tengok antara gurauan-gurauan yang sempat kita kongsikan....

faz

Screen-Shot-2015-12-03-at-1.30.04-AM


Screen-Shot-2015-12-03-at-1.30.43-AM


Screen-Shot-2015-12-03-at-1.31.19-AM

ALAHAI Miss Fazura... jika tak tahan dilambung badai... usah berumah di tepi pantai.... 

Ohhh... ya.... gambar di bawah ni untuk siapa-siapa  yang belum  kenal siapa pelakon Malaysia bernama NUR FAZURA SHARIFUDDIN... 

FAZURA

KIM KARDASHIAN

Post a Comment