Tuesday, 1 September 2015

GAMBAR ANUAR ZAIN BERBAJU KUNING BERSIH4 IKUT BERDEMONSTRASI ???!!!


Dah kehabisan modal nampaknya penyokong DAP di perhimpunan Bersih 4 apabila melayu hanya 10 peratus je yang join dorang.. Mungkin untuk megelakkan kekecewaan berpanjangan, kaum bersih4 tu mula melakukan fitnah serta propaganda untuk sedapkan hati para penyokong masing-masing..



Semalam viral dua keping gambar selebriti lelaki popular yang kononnya join Bersih4 untuk menjatuhkan kerajaan melayu/Islam di Malaysia. Dalam gambar tu, selebriti berkenaan ditunjukkan memakai T shirt Bersih4 dan berjalan ditengah-tengah ibu negara.

Tak tahulah sapa yang percaya pada gambar macam ni kann.. Mungkin ada dikalangan penyokong Bersih4 tu yang percaya, tetapi jangan ingat semua rakyat Malaysia ni bodoh ye..

Setakat edit photoshop level budak tadika tu, hanya kaum Bersih saja yang percaya rasanya.. Sebab kaum Bersih tu memang mudah untuk ditipu dan dijadikan alat politik pembangkang. Bagi rakyat Malaysia yang lain khususnya yang tak join mana-mana himpunan Bersih, dorang tu cerdik tau..

Satu nasihat kepada yang tukang buat gambar-gambar macam ni, elok pergilah mendalami ilmu photoshop tu lagi ye.. Carilah guru yang berkaliber serta berwibawa.. Jangan memalukan diri dengan buat gambar buruk macam ni..

Sekali tengok bukan macam Anuar Zain pun...., dah macam Anwar Ibrahim pun ada.. Tak baik tau fitnah pakcik tu yang sedang berehat-rehat di Istana Sg Buloh.. Tersedak dia nanti.. Hahaha.. - Utaranews.com



Post a Comment