Friday, 24 January 2014

( 18 SX ) - WAN AZIZAH DEDAH VIDEO SEX PUNCA PERCERAIAN ..... APA KATA SUAMI NURUL IZZAH...???

KUALA LUMPUR : Blog PKR Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail didakwa digodam untuk memberi gambaran bahawa 'video seks' yang kononnya melibatkan anak perempuannya, Nurul Izzah Anwar, adalah tulen.

Dalam tweet beberapa minit yang lalu, Wan Azizah berkata bahawa blog rasmi beliau telah digodam.

'video seks'


Menurut Setiausaha Politik Nurul Izzah Anwar, Fahmi Fadzil, Wan Azizah memberitahunya bahawa dia tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan hari ini sama ada dalam blog atau twitter beliau.

"Saya bercakap dengan Datuk Seri dan dia berkata bahawa dia tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan hari ini. Kami masih memeriksa dan mengesahkan bahawa akaun itu telah terjejas oleh penggodam, " kata Fahmi.

blog

Sebelum ini, dalam satu kenyataan di blog rasminya yang dipercayai digodam, Wan Azizah secara tidak langsung telah mengakui bahawa video seks naib presiden PKR Nurul, yang telah beredar selama beberapa hari, adalah tulen.

Dalam kenyataan itu, 'Wan Azizah' telah menyatakan kekecewaan beliau terhadap seorang pensyarah yang mengambil kesempatan ke atas anak sulung beliau semasa beliau muda dan mentah.

Beliau juga berkata bahawa dia dan keluarganya akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang mengedarkan  video itu. Akaun twitter beliau juga memaparkan tentang blogpost ini.

Sekurang-kurangnya satu salinan video seks yang dikatakan boleh didapati di matkilaupenang.blogspot.com.

Video antara lain memaparkan seorang wanita bertudung dan seorang lelaki kelihatan di dalam sebuah bilik dan berpelukan. Rakaman bagaimanapun terlalu kabur untuk mengenal pasti mana-mana pihak yang terbabit.

Terkesan dari semua itu, mari kita lihat apa komen suami Nurul Izzah di Twitternya..... Mungkin pembaca faham apa maksud di sebalik mesej yang dinyatakan....


Berikut pula adalah individu yang dikatakan sebagai 'orang ketiga' di dalam kemelut rumahtangga mereka sehingga membawa kepada tuntutan faskh oleh Nurul Izzah.......

No comments: