Monday, 16 June 2014

NABILA HUDA AKAN TUKAR AGAMA KRISTIAN BERSAMA ANAKNYA ???!!!


AKU tanya bukan bermakna aku tuduh atau mengiyakan... Bintang drama tv yang suka bersosial dan aktif Instagram ni telah dipujuk untuk keluar dari Islam dan masuk Kristian oleh salah seorang dari peminatnya !!!....

Sebut saja nama Nabila Huda, mesti teringat Amy Search. Siapa tidak kenal lagi pelakon wanita hitam manis ini? Hampir setiap petang, ada saja kelibat lakonannya di drama petang hari di TV3.

Umum tahu Nabila sangat aktif memuat naik gambar-gambar di Instagram. Tak kisahlah gambar dirinya, gambar anaknya atau gambar-gambar dia bersama dengan rakan-rakannya.

Apa yang menarik perhatian ialah ada sebuah komen yang dianggap amat berani dan tidak masuk akal. Penulis tak salahkan si pengomen, tetapi mungkin gambar-gambar yang dimuat naik oleh Nabila Huda yang membuatkan lelaki itu berprasangka buruk terhadap agama Islam.


Lelaki yang menggunakan ID Instagram, @darianchrist itu dengan selambanya mengajak Nabila keluar dari Islam dan memeluk agama Kristian. 

Menurut lelaki itu, agama islam tidak baik untuk Nabila Huda. (astaghfirullahalazim..) Lelaki itu turut menyarankan Nabila membawa anaknya sekali convert ke agama kristian. 

Sumber - My Media Hub

No comments: