Saturday, 27 July 2013

NORA DANISH BAKAL MENANTU NAZRI AZIZ....???


Cara Nora Danish bercerita tentang kawan rapatnya Nadeem atau Muhammad Nadem Nazri seoalah-olah teruja nak menjadi menantu Nazri Aziz.

Pihak Nadeem entahlah, takkan Nora Danish bertepuk sebelah tangan. Gambar sebelah yang dimuatnaik oleh Nora di Instagram miliknya..Nora Danish berkata Nadeem sesuai menjadi suami.

“Saya berkawan dengan ramai orang, buat masa sekarang Nadeem adalah kawan lelaki paling rapat dengan saya, lagi pula rumah kami berdekatan dan senang untuk meminta bantuan daripadanya.“Dia seorang yang baik, sentiasa bersikap positif dan suka bersedekah. Dia ada kriteria lelaki pilihan yang boleh dijadikan suami,” katanya ketika pada majlis Anugerah Syawal TV3 di Hotel Istana kepada mStar.

Selepas menyatakan kesediaannya menjadi menantu kepada Nazri Aziz, Nora kena ‘cover’  jugaklah…“Kami sekarang masih kawan, kalau ada jodoh dengan dia saya tidak boleh menolak, tapi setakat ini hati saya belum terbuka untuk mana-mana lelaki lagi.

“Pengalaman lalu banyak mengajar saya untuk lebih berhati-hati dan untuk menjadi seorang isteri juga saya perlu betul-betul bersedia terutama dari segi pengorbanan,” katanya lagi.Apapun semoga menjadi kenyataan. Pihak lelaki apa lagi, pihak perempuan dah setuju ni…anakseberang

No comments: