Monday, 26 August 2013

NORA DANISH TAYANG 'LOVE BITE' DARI NEDIM DI INSTAGRAM.....???


Jika sebelum ini Nora Danish dihentam dan dikritik hebat peminat kerana memilih anak menteri Dato Seri Mohamed Nazri Aziz, Nadeem sebagai bakal suami, kini pelakon itu kembali mencetuskan kontroversi dengan memuatnaik sekeping gambar memperlihatkan kesan "Love Bite" pada tangannya.

Gambar itu dimuatnaik di akaun Instagram milik peribadi wanita comel itu dua hari lepas. Nampaknya, peminat Nora Danish sangat sensitif dan cepat melemparkan komen-komen pelik tanpa usul periksa. Ada yang menyangka kesan lebam itu ada kaitan dengan filem Conjuring, ada pula yang mengajaknya bermain "clapclap".

Di bawah ini ialah sebahagian komen-komen peminat yang membuat admin tersenyum sendiri tatkala membayangkan filem Conjuring banyak dibincangkan sebagai lawak jenaka di sebalik gambar tersebut.Berikut pula ialah sekeping gambar Nora Danish yang menampakkan kesan lebam bulat seakan 'Love bite'' pada tangannya hingga menjadi pertikaian peminat.Bukan gigtan cinta  atau 'Love bite' di leher yek. .-ping busuk.


No comments: