Saturday, 5 January 2013

18 SX - TAKTIK TERKINI 'PECAH DARA' KERAJAAN KHALID GAGAP...!!!Sangat memalukan!!! Kegiatan yang langsung tidak bermoral ini nampaknya semakin berleluasa dan semakin berani..! Dulu ada la jugak sorok-sorok, curi-curi tapi hari ini ianya seolah-olah menjadi kebanggaan 'bapa ayam' yang selamber badak konon untuk menunjukkan 'kehebatan' mereka menjalankan perniagaan 'lendir' ini....!!!

KAJANG: Tidak cukup dengan memanipulasi wanita warga asing dengan menjadikan mereka pelacur, satu sindiket pelacuran di bandar ini bertindak lebih berani apabila dengan bangga mempromosikan pelacur yang mereka dakwa masih dara.


Dengan caj dikenakan RM5,000, pelanggan yang melanggan ‘pelacur dara’ itu turut diberi kebebasan membawanya ke mana saja selama tiga hari.

Sindiket itu yang beroperasi di tingkat satu sebuah hotel di sini menawarkan pelacur dari Vietnam yang berusia 17 sehingga 21 tahun.

Aktiviti tidak bermoral sindiket itu terbongkar hasil penyamaran wartawan Harian Metro selepas mendapat maklumat orang awam.


Seperti biasa, sindiket itu berselindung di sebalik perniagaan spa dan refleksologi, namun ada ruangan berasingan disediakan untuk kegiatan pelacuran.


sumber : mymetro

No comments: