Tuesday, 22 May 2012

PENDEDAHAN EKSKLUSIF : BUKU TERBARU MENGENAI ANWAR ADA MUSUH DI LUAR NEGARA DAN DIKAWAL SEORANG PEGUAM..!!!
Sebuah buku baru yang ditulis oleh Jonathan Smith bertajuk “The “I” Files”, yang membongkar cerita sebalik tabir Datuk Seri Anwar Ibrahim, mula diperkatakan di media siber hari ini.


Antara yang menarik di dalam buku ini, Jonathan Smith berkata, antara lain....Anwar adalah Menteri tetapi tidak mungkin Perdana Menteri, dia diancam oleh lelaki ... dan oleh PAS dan dunia yang telah bermusuh dengan beliau di luar negara. Siapakah musuh Anwar di luar negara yang dimaksudkan Jonathan Smith? 
“Ketua-ketua badan risikan CIA, MI-6, dan KGB juga mahu tahu dari mana dia (Anwar) datang dan di mana kesetiaannya itu. Dengan Umno, dengan PAS, dengan Arab Saudi?”, tulis Smith dalam bahagian prologue.
Dakwanya, buku itu berkenaan Anwar Ibrahim yang ditulis berdasarkan rekod dan maklumat yang disusun selama tiga dekad oleh rangkaian perisikan Barat di Malaysia.
Buku yang terbahagi kepada empat chapter, termasuk satu bahagian prologue itu, boleh dibaca di sini.

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.