Thursday, 5 April 2012

NAMA 'ALLAH' DITEMUI DI BENUA AFRIKA MELALUI KAMERA SATELITE NASAGambar di atas ini menunjukkan  Nama Allah dikesan oleh satelit NASA di  kawasan  Benua Afrika . Negara yang berada dalam lingkungan itu adalah Mesir dan  Tunisa . Allah Maha Besar ..AllahuakhbarSUMBER

2 comments:

Anonymous said...

Allahuakbar.....Demi Allah SWT dn RasulNya, Den JEBAT MELAKA tkkan membiarkan Malaysia jatuh ke tangan kafir laknatulullah

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.